Τι κάνει η Μαρία Κορινθίου στα MAC;

Διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της ελληνικής showbiz με υπέροχη επιδερμίδα. Όμως, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, πάντα το μακιγιάζ βοηθά! Γι’ αυτό και η Μαρία Κορινθίου επισκέπτηκε πριν λίγες μέρες ένα από τα καταστήματα MAC για να γνωρίσει από κοντά και να μάθει υπέροχες συμβουλές ομορφιάς από τον Baltasar Gonzalez.

Πρόκειται για τον senior make up artist της MAC και έναν από τους κορυφαίους make up artist παγκοσμίως, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λίγο προκειμένου να μοιραστεί με τις beauty editors (ήμουν εκεί και σου έχω πολλά νέα!) τις νέες τάσεις για το Φθινόπωρο του 2012 και να αγγίξει με τα μαγικά του πινέλα μερικές διάσημες ελληνίδες όπως η Μαρία Κορινθίου και η Κατερίνα Καραβάτου.

Εδώ, ο Baltasar Gonzalez στην Gallery Ileana Tounta μας μυεί στις νέες τάσεις για το μακιγιάζ! Δεν θα σου πω ακόμη πολλά… Ένα μόνο: το ερχόμενο Φθινόπωρο φέρνει μαζί του τα πιο εμπνευσμένα μακιγιάζ ever! Αλλά ο συνδυασμός ροζ χείλη και πορτοκαλί μάτια που μας έδειξε ο Baltasar και βλέπεις σε αυτή την photo είναι τέλειος και για το καλοκαιρί!

Κι ένα ακόμη μυστικό από τον Baltasar: αφού απλώσεις τη σκιά στα μάτια, με ένα λεπτό πινελάκι τοποθέτησε από πάνω gloss. Το αποτέλεσμα είναι wet και πολύ sexy!
PS: Σε λίγες μέρες ακολουθούν και άλλα μυστικά για το μακιγιάζ σου από τον μετρ του είδους! Stay tuned!

Read More

And More