Τι θα πέρναμε σε ένα νησί; Το Fix+ της MAC!

Υπάρχει αυτό το παιχνίδι: τι θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα ερημικό νησί. Το παιχνίδι αυτό έχει μια ψυχολογική βάση, αφού μέσα από αυτό εκμαιεύεις στην πραγματικότητα τι είναι απαραίτητο για τον καθένα. Αυτή είναι μια beauty στήλη και μας ενδιαφέρει προτίστως η beauty επιβίωσή μας! Σε ένα ερημικό νησί, λοιπόν, θα πέρναμε το Fix+ της MAC, εκείνο το θαυματουργό face mist που χρησιμοποιείται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: ενυδατώνει, δροσίζει την επιδερμίδα, το φοράς πριν το makeup ως βάση, το φοράς αφού ολοκληρώσεις το makeup για να “κλειδώσεις” το μακιγιάζ και να δώσεις dewy αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου. Κι εμείς εδώ στο TLIFE το έχουμε πάνω στα γραφεία μας για μια instant αναζωογόνηση κατά την διάρκεια της μέρας! Άρα, με ένα προϊόν έχεις απεριόριστες χρήσεις!

Η μόνη δυσκολία με αυτό το παιχνίδι είναι ότι δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο Fix+ να πάρουμε μαζί, αφού πλέον το θρυλικό face mist θα κυκλοφορεί σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Μέτρησε: Rose, Lavender
, Coconut
, Original, Pinklite,  Goldlite, Matte.

Αλλά στην πραγματικότητα: ποια θα πάει σε ερημικό νησί στην καρδιά του καλοκαιριού και γιατί να πάρουμε μαζί μας μόνο ένα και όχι… όλα! Ok, με λίγη παραπάνω προτίμηση στο Coconut, παρακαλώ!

Read More

And More