Τι χρώμα έχει τώρα τα μαλλιά της η Britney Spears!

Στις beauty συνειδήσεις μας η Britney Spears έχει καταχωρηθεί ως ξανθιά. Στην πραγματικότητα, όμως, έχει αλλάξει τα μαλλιά της πολλές περισσότερες φορές από όσες νομίζαμε! Θυμήσου εκείνη την φορά που είχε σοκάρει τους πάντες όταν αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της την στιγμή που ένας φωτογράφος κατέγραφε το σκηνικό!

Επίσης, πριν λίγες μέρες η Britney αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της σκούρα γιατί, όπως είπε, επηρεάστηκε από την αδερφή της. Από ότι φαίνεται, όμως, η Britney Spears άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της προτού καλά- καλά εμείς προλάβουμε να αλλάξουμε σεντόνια στο κρεβάτι της. Όσο για το χρώμα που τα έβαψε; Για μάντεψε!

https://www.instagram.com/p/B3qF1HTgwRM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Η Britney είναι και πάλι ξανθιά! Πριν λίγες ώρες ανέβασε στο instagram της αυτό το βίντεο που δείχνει το νέο της χρώμα και κάτω από το οποίο έγραψε: “Λοιπόν, ίσως τελικά οι ξανθιές να έχουν περισσότερο fun! Δεν είναι επαγγελματικό χολιγουντιανό μακιγιάζ και hair styling, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό ενώ βλέπω το Vacation! PS: μόλις βγήκα από την πισίνα οπότε τα μαλλιά μου είναι βρεγμένα. Sorry!”.

Όσο για τα νέα της μαλλιά, τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά ενώ κάποιοι τόνισαν το γεγονός ότι κράτησε το καστανό της χρώμα ελάχιστα. Φυσικά, υπήρξαν κι εκείνοι που έκαναν το πιο εύστοχο σχόλιο, ότι μιλάμε για την Britney και δεν χρειάζεται να εξηγεί τις επιλογές που κάνει!

 

Read More

And More