Την έψαχνες! Νέα ενυδατική προσώπου για πραγματικά λιπαρές επιδερμίδες!

Όταν είσαι Ελληνίδα α) απολαμβάνεις τα ελληνικά νησιά και τις ομορφιές τις οποίες κάποιοι άλλοι ταξιδεύουν από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη για δουν β) έχεις να αντιμετωπίσεις και μια πολύ λιπαρή επιδερμίδα (κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις).

Οι περισσότερες Ελληνίδες, λοιπόν, έχουμε λιπαρή επιδερμίδα (λόγω και γεωγραφικής θέσης) ενώ ένα μεγάλο μέρος δεν χρησιμοποιεί ενυδατική. Πρώτον, γιατί θεωρεί ότι μια λιπαρή επιδερμίδα δεν χρειάζεται ενυδάτωση και δεύτερον γιατί δεν μπορεί να βρει μια ενυδατική που να έχει ματ αποτέλεσμα. Επίσης: η ενυδάτωση είναι απαραίτητη ειδικότερα στις λιπαρές επιδερμίδες. Όταν την στερείς από την επιδερμίδα σου, εκείνη παράγει περισσότερο σμήγμα για να καλύψει το κενό και άρα γίνεται ακόμη πιο λιπαρή. Όσον αφορά το part της ενυδατικής; Έχουμε μια πολύ καλή λύση παύλα νέα άφιξη!

Η La Mer μόλις πρόσθεσε την ενυδατική σειρά της την La Mer Moisturizing Matte Lotion η οποία αποτελεί ένα αληθινό παράδοξο παρέχοντας θεραπευτική ενυδάτωση και ματ φινίρισμα χωρίς να συμβιβάζει κανένα από τα δύο οφέλη. Για να προσφέρει στο δέρμα μια απαλή, ματ όψη, η La Mer συνδύασε συστατικά που γεννιούνται στο νερό και είναι γνωστά
για τις φυσικές mattifying ιδιότητές τους – Πηλός, Θαλάσσια Ορυκτά και Πούδρα Φυκιών- δημιουργώντας το Mattifying Mesh Network. Τα συστατικά αναμειγνύονται προσεκτικά και επεξεργάζονται σε μια μικρο-λεπτή σκόνη που επιπλέει και
καλύπτει κάθε Κάψουλα Matte Lotion.

Επίσης, όπως και κάθε άλλο προϊόν της σειράς εκτός του ότι ενυδατώνει σε βάθος απαλύνει και την επιδερμίδα, την προστατεύει από ερεθισμούς και καταπραϋνει την ερυθρότητα.

Κάνε κλικ εδώ! Έχουμε δέκα ακόμη πολύ ελαφριές- δεν-γυαλίζουν-καθόλου αντηλιακές για λιπαρές επιδερμίδες!

Read More

And More