Το Clarisonic λανσάρει πινέλο foundation και αλλάζει για πάντα τον τρόπο που κάνουμε μακιγιάζ

Αν με ρωτήσεις ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο μακιγιάζ θα σου απαντήσω χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη πως είναι η βάση. Κι αν έχει τύχει ποτέ να αφεθείς στα χέρια ενός επαγγελματία makeup artist για να σου κάνει το μακιγιάζ θα το διαπιστώσεις και η ίδια. Plus: αυτό εντυπωσιάζει και τα περισσότερα κορίτσια που δηλώνουν συμμετοχή στο makeover όταν φεύγουν από το στούντιο.

Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν υπήρχε ένα πινέλο– gadget- ό,τι που να δουλεύει όπως το χέρι ενός top expert όταν απλώνει τη βάση; Λοιπόν! Αυτό το προϊόν υπάρχει, ή καλύτερα, λανσάρεται τον ερχόμενο μήνα και πρόκειται να φέρει τα πάνω- κάτω στον κόσμο του μακιγιάζ με τον ίδιο τρόπο που έφερε τα πάνω κάτω το Clarisonic στο ντεμακιγιάζ. Για αρχή, είναι και αυτό Clarisonic…


Ο λόγος για το Clarisonic Sonic Foundation Brush που ουσιαστικά είναι μια κεφαλή η οποία μπαίνει σε όποια συσκευή Clarisonic θες και ο τρόπος που το απλώνεις είναι πολύ απλώς: βάζεις λίγο foundation στην κεφαλή, πατάς το κουμπί και για ένα λεπτό απλώνεις το foundation στο πρόσωπό σου και αυτό γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου!

Το Sonic Foundation Brush κοστίζει 35 δολάρια (είπαμε πως πρόκειται μόνο για κεφαλή) μπορείς να το βρεις από τον επόμενο μήνα στο επίσημο site του Clarisonic, δηλαδή εδώ, και ακόμη δεν έχουμε info για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ:
α) αν δεν έχεις συσκευή Clarisonic να ξέρεις πως την βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora
β) εδώ μπορείς να δεις βήμα- βήμα πώς να κάνεις την τέλεια βάση χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις foundation!


Read More

And More