Το ένα πράγμα που η Rihanna δεν αφήνει τους makeup artist της να κάνουν!

Τίποτα που να μην έχει την έγκριση της Rihanna δεν έχει την θέση του στα καλλυντικά Fenty. Ή, ακόμη σωστότερα, κάθε προϊόν μακιγιάζ που λανσάρεται στη σειρά Fenty είναι προϊόν που θα φορούσε η Rihanna. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ολοκαίνουργιο eyeliner, το Flyliner με αυτή την πολύ λεπτή μύτη στην άκρη του που μπορείς να δεις παρακάτω…

Η Rihanna, λοιπόν, αποφάσισε να λανσάρει το συγκεκριμένο eyeliner αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο που η ίδια φοράει το eyeliner στα μάτια της, ακολουθώντας πιστά την γραμμή του κινητού βλεφάρου. Μάλιστα, όπως δήλωσε και η Priscilla Ono η οποία είναι μια από τους makeup artist που εμπιστεύεται η ίδια: “Θυμάμαι την πρώτη φορά που έκανα μακιγιάζ στην Rihanna ήμουν πολύ νευρική για το αν θα πετύχω την γραμμή του eyeliner τόσο λεπτή όσο μου την ζητούσε! Νομίζω, λοιπόν, ότι δημιούργησε το τέλειο eyeliner για εκείνη: τόσο λεπτό ώστε να πηγαίνει ακριβώς πάνω στη ρίζα του κινητού βλεφάρου!”.

Το συγκεκριμένο eyeliner μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις την γραμμή στο κινητό σου βλέφαρο εξίσου λεπτή αφού με τον σωστό χειρισμό μπορείς να δώσεις στα μάτια σου το πάχος και το σχήμα που θες. Παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες.

 


Read More

And More