Το λάδι που θα φορέσουμε όλες αυτό το καλοκαίρι για να είμαστε sexy και… happy!

Όταν είσαι beauty editor δεν επενδύεις συνήθως σε καλλυντικά. Γιατί από τα μάτια και τα χέρια σου περνάνε 19662 διαφορετικά προϊόντα οπότε δεν σου λείπει τίποτα. Κι όταν είσαι beauty editor ξέρεις ότι ένα προϊόν είναι ή θα γίνει best seller όταν στο έστειλαν- το δοκίμασες- σου τελείωσε- πηγαίνεις να το αγοράσεις!

Και είναι ότι συμβαίνει κάθε τέτοια εποχή που εφοδιάζομαι με μπουκααααααλια Hei Poa! Γιατί σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού, γιατί αυτά τα λάδια έχουν την πιο sexy μυρωδιά που μύρισες ποτέ (στο επιβεβαιώνουν τα κομπλιμέντα του καλού σου και τα πολλά “πόσο υπέροχα μυρίζεις” που θα ακούσεις) και γιατί βασίζουν την σύνθεσή τους στο Monoï- μαγικό συστατικό και μυστικό των καλλονών της Ταϊτής. Μάλιστα το χρησιμοποιούν για να κάνουν μασάζ στα βρέφη τους, να θρέψουν την επιδερμίδα τους και το απλώνουν πάντα στα τέλεια μαλλιά τους!

Φέτος, λοιπόν, το θρυλικό λάδι γιορτάζει 40 χρόνια και του ευχόμαστε… HAPPY birthday με μια limited edition συσκευασία και μια θρυλική και ultra sexy μυρωδιά που σε διακτινίζει στην πιο εξωτετική παραλία και σου φτιάχνει και την διάθεση (το Happy δεν είναι τυχαίος τίτλος!).

Το μοναδικό του μπουκάλι με το ενθουδιώδες γραφιστικό στο εξωτερικό και την συναρπαστική μυρωδιά από λουλούδια, φρούτα, ξυλώδεις νότες και βανίλια στο εσωτερικό, υπόσχεται να δώσει στα καλοκαίρια μας νότες εξωτισμού. Έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες για το σώμα και τα μαλλιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν έλαιο μασάζ. Δεν είναι απλώς ένα προϊόν ομορφιάς, είναι και ένα full καλοκαιρινό λάδι που θα μας κάνει απόλυτα Happy! Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το έχω πάνω στο γραφείο μου (το ένα μπουκάλι 😉

Θα το βρεις στο attica και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και η ενδεικτική τιμή του είναι €21.50.

Last but not least: Για να ταξιδέψεις σε τροπικά τοπία και να μάθεις περισσότερα για… περισσότερα Hei Poa μπες στο www.heipoa.gr

Read More

And More