Το νέο πρόσωπο της Covergirl είναι 69 (και το beauty αλλάζει και μας αρέσει)!

Εδώ και κάμποσο καιρό ο κόσμος της ομορφιάς αλλάζει! Αλλάζει ριζικά! Πλέον τα πρότυπα της ομορφιάς απέχουν πολύ από εκείνα τα αψεγάδιαστα κορίτσια με τα μακριά μαλλιά και τις αλαβάστρινες επιδερμίδες. Πριν λίγο καιρό το Glossier (brand που δυστυχώς δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά πρέπει να αναζητήσεις) λάνσαραν τα body Hero, προϊόντα σώματος με πρωταγωνίστριες καθημερινά κορίτσια, όλες όσες υπάρχουν εκεί έξω!

Σήμερα, ένα άλλο brand μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην νέα τάξη των… beauty πραγμάτων. Ένα brand που μας έμαθε να αγαπάμε εκτός από τα κιλά μας και την ηλικία μας. Ο λόγος για την CoverGirl που μόλις ανακοίνωσε πως το νέο κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της είναι η Maye Musk ετών 69! Και μπορεί το όνομά της να μην σου λέει τίποτα, όχι, όμως, και το πρόσωπό της αφού είναι μοντέλο εδώ και 50 χρόνια!

Για να ανακοινώσει την συνεργασία αυτή, ανέβασε την photo που βλέπεις παραπάνω και έγραψε: “Είμαι ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω πως είμαι το νέο επίσημο πρόσωπο της COVERGIRL! Τα τρία μου παιδιά, τα δέκα εγγόνια μου και εγώ δυσκολευτήκαμε πολύ να το κρατήσουμε μυστικό μέχρι την σημερινή ανακοίνωση! Ποιος το περίμενε πως μετά από τόσα χρόνια που θαύμαζα τα μοντέλα της COVERGIRL πως θα γινόμουν κι εγώ ένα από αυτά στα 69 μου! Αυτό αποδεικνύει πως δεν πρέπει να εγκαταλείπεις ποτέ! Σε ευχαριστώ COVERGIRL που με συμπεριέλαβες σε αυτή την τόσο διαφορετική καμπάνια! Η ομορφιά είναι πραγματικά για τις γυναίκες όλων των ηλικιών και ανυπομον΄β να σας πάρω μαζί μου σε αυτό το απίστευτο ταξίδι!”.

Συμφωνούμε τοοοοοοοοοοοοοσο πολύ με όλο αυτό! Εσύ τι λες;

Read More

And More