Το νέο βίντεο της MAC είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα!

Εδώ και περίπου δύο χρόνια η τάση του individuality έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας κι επιτέλους δεν χρειάζεται να έχουμε όλες τα ίδια μαλλιά ή να βαφόμαστε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η τάση αυτή έχει αποδοθεί κατά καιρούς στα social media, στο κόκκινο χαλί και στα catwalks, αλλά για πρώτη φορά με τόση ειλκρίνεια!

Η MAC και ο Terry Barber (MAC’s director of make-up artistry είναι ο επίσημος τίτλος του),δημιούργησαν το βίντεο που θα δεις παρακάτω. Ένα βίντεο που στην πραγματικότητα αποτελεί ένα manifesto στην διαφορετικότητα και έγινε χωρίς ring lights ή φίλτρα!

“Πολλοί άνθρωποι έχουν μια ιστορία να πουν για το πότε αγόρασαν το πρώτο τους MAC καλλυντικό και πώς τους έκανε να νιώσουν. Αυτό το βίντεο, λοιπόν, είναι ένας φόρος τιμής στο παρελθόν και το παρόν αυτών των ανθρώπων. Αντανακλά το γεγονός ότι η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το να αγγίζεις απίθανα επίπεδα τελειότητας. Έχει να κάνει με το στιλ που έχει ο καθένας, το να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, να έχεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, κάποιες φορές να είσαι πολύ στιλιζαρισμένος και κάποιες άλλες όχι, κάποιες φορές να είσαι χαμηλών τόνων και κάποιες άλλες να επιλέγεις να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους. Αυτό το βίντεο είναι για να πούμε ότι η τέχνη του μακιγιάζ χρειάζεται μια νέα γλώσσα η οποία να στηρίζεται στους ανθρώπους που την χρησιμοποιούν και στην MAC κάνουμε αυτό ακριβώς!”.

Η ομορφιά είναι αυτό που θέλεις εσύ να είναι! Πάτησε play!

MAC Manifesto from British Vogue on Vimeo.

Read More

And More