Το νέο βίντεο του αρώματος Si θα σε κάνει να θες να το αγοράσεις!

Το Si του Giorgio Armani λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2013 και μέσα σε δύο χρόνια έκανε πολλές γυναίκες να πουν ναι και να γίνει αυτή η signature μυρωδιά τους. Και δεν ξέρω αν έχεις αδυναμία στην Cate Blanchett (εγώ ναι!) αλλά να που ο οίκος δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη μούσα για το συγκεκριμένο άρωμα από εκείνη!

Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε και η ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια που σε πείθει να πεις ένα τεράστιο… Si (ή/και ναι!) σε όλα.

Δες το νέο film του Si παρακάτω…

Και το επίσημο Δελτίο Τύπου που έφτασε στο mail μου για να μην χάσεις ούτε λέξη!
Sì στη ζωή, Sì σε εμάς, Sì στον ήλιο, Sì στην ελαφράδα, Sì στην αποπλάνηση, Sì στην αγάπη, Sì στην ελευθερία, Sì σε εμένα…
Η νέα διαφημιστική καμπάνια θα αποκαλυφθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Το δεύτερο κεφάλαιο συνεχίζει να έχει πρωταγωνίστρια την Αυστραλιανή ηθοποιό, πρέσβειρα του αρώματος Sì, Cate Blanchett.
Το φιλμ έχει σκηνοθετήσει ο Αμερικανό-Ιρανός σκηνοθέτης Massy Tadjedin, με συνεργάτη του τον διευθυντή φωτογραφίας Darius Khondji. Η πλοκή του συνεχίζει την ιστορία της γυναίκας Sì: αποφασισμένη, αυθεντική, δυναμική, γεμάτη πάθος, επιτυχημένη. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που παροτρύνει τις άλλες γυναίκες να πουν Sì στον ίδιο τους τον εαυτό.

Το φιλμ γυρίστηκε στην Αυστραλία και θα προβληθεί σε διάφορες εκδοχές, συμπεριλαμβανομένης και της μακριάς εκδοχής των 45 δευτερολέπτων. Το soundtrack είναι ένα remix του τραγουδιού της Mika “Any Other World”. Η έντυπη διαφημιστική καμπάνια έχει φωτογραφηθεί από τον Tom Munro.

Το Sì λανσαρίστηκε το 2013 και είναι ένα μοντέρνο chypre άρωμα που έχει εφευρεθεί εκ νέου γύρω από τις νότες φραγκοστάφυλλου. Είναι το εμβληματικό άρωμα του οίκου Giorgio Armani, ένα σύμβολο της απλότητας και της διαχρονικής κομψότητας που χαρακτηρίζει τον οίκο.

Sì είναι μια απλή λέξη που αντηχεί τις ιταλικές ρίζες του οίκου, ένα όνομα που είναι δυνατό ακριβώς επειδή είναι παγκόσμιο.

“Sì είναι ο δικός μου φόρος τιμής στη σύγχρονη θηλυκότητα, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός χάρης, δύναμης και ανεξάρτητου πνεύματος.”
Giorgio Armani

Αλήθεια, εσύ ποιο άρωμα φοράς; Στείλε comment!

Read More

And More