Το πιο διαδεδομένο tip μακιγιάζ που ο makeup artist της Kim Kardashian λέει ότι είναι εντελώς λάθος!

Ο Mario Dedivanovic είναι ο προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian. Είναι επίσης ο άνθρωπος χάρη στον οποίο εμείς ξέρουμε (και… παραξέρουμε!) τι είναι το contouring και ο ίδιος άνθρωπος που έρχεται τώρα να ακυρώσει ένα από τα δημοφιλέστερα tips μακιγιάζ.

Ποιο είναι αυτό; Να βάζουμε highlighter στην κορυφή της μύτης! Αλλά να που ο προσωπικός makeup artist όχι μόνο της Kim αλλά και της Chrissy Teigen λέει ότι αυτό το tip είναι πέρα για πέρα λάθος καθώς δεν ταιριάζει στους περισσότερους ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα, λέει: “Αυτό το tip έχει γίνει τεράστιο στο internet αλλά δεν ταιριάζει στο 95% των ανθρώπων γιατί κάνει τη μύτη σου να δείχνει πολύ πιο μακριά. Αν η μύτη σου δεν είναι λεπτή η μικρή, έτσι θα δείχνει πιο φαρδιά και σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή!

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο έχει δει να πηγαίνει αυτό το tip είναι η beauty blogger Amra Olevic, ευρέως γνωστή ως Amrezy και είναι αυτή η οποία βλέπεις παραπάνω.

Στα πρακτικά, τώρα: ναι, είναι λάθος να βάζεις highlighter στην κορυφή της μύτης σου. Αλλά ποιο είναι τελικά το σωστό σημείο όταν θέλεις να τονίσεις τη μύτη σου; Δες την απάντηση που δίνει ο Mario Dedivanovic εδώ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164