Το πιο περίεργο gadget που μακραίνει τα μαλλιά σου σε dt

Για τον κόσμο της μόδας ο οίκος Balmain είναι ένας από τους πιο αγαπημένους. Για τον (ψαγμένο) κόσμο της ομορφιάς το ίδιο. Γιατί, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο οίκος Balmain έχει μια σειρά προϊόντων για το styling και την φροντίδα των μαλλιών, μερικά πολύ ποιοτικά extensions που χρησιμοποιούν top hair experts όπως η Jen Atkin και ο Chris Appleton και μόλις ενημερωθήκαμε πως έχει και το πιο εξωφρενικό-με-την-καλή-έννοια-gadget που θα βρεις εκεί έξω!

Το συγκεκριμένο gadget χρησιμοποιείται για extensions τα οποία και τοποθετεί στα μαλλιά στο μισό χρόνο. Και σύμφωνα και με το παρακάτω βίντεο που πόσταρε η Huda Kattan (και από εκεί ενημερωθήκαμε για το συγκεκριμένο gadget), σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορεί να έχεις όσο μακριά μαλλιά θες!

Και ένα ακόμη βίντεο για να δεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί…

Από την θεωρία στην πράξη: δυστυχώς, το συγκεκριμένο gadget δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή, για την ακρίβεια, υπάρχει σε πολύ συγκεκριμένα Balmain hair salon, αλλά αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα extensions, δες αυτό το βίντεο και μάθε τα πάντα για όλα αυτά τα extensions που υπάρχουν εκεί έξω!

Read More

And More