Το πολύ έξυπνο trick που μπορείς να κάνεις με τα βαμβάκια ντεμακιγιάζ!

Είναι ένα προϊόν τόσο απαραίτητο αλλά και τόσο ασήμαντο ταυτόχρονα. Γιατί από τη μια δεν μπορείς να κάνεις ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα ή micellar water χωρίς αυτό κι από την άλλη νομίζεις ότι οι δυνατότητες του φτάνουν μέχρι εκεί. Νομίζεις!

H Charlotte Cho, editor in chief στο The Klog, δημιουργός του Soko Glam και το κυριότερο… Κορεάττισα (ορκιζόμαστε στην Κορέα!) μόλις μοιράστηκε μαζί μας ένα beauty tip που αποδεικνύεται θαυματουργό. Και όταν λέω μαζί μας, εννοώ τον κόσμο της ομορφιάς.

“Στην Κορέα, οι beauty addicts δεν έχουν απλώς μια ευαισθησία με τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν αλλά ακόμη και με τα βαμβάκια ντεμακιγιάζ που αγγίζουν το πρόσωπό τους. Είναι αλήθεια πως όλα τα cotton pads δεν είναι το ίδιο ενώ κάποια είναι πιο αποτελεσματικά σε σχέση με κάποια άλλα”. Το σημαντικότερο, όμως, part που μοιράστηκε μαζί μας είναι πως με αυτά τα pads μπορείς να κάνεις την δική σου sheet mask που είναι τόσο σπουδαία τάση και κάνει τόσο καλό στην επιδερμίδα! Και αυτό είναι ένα trick που όλες οι Κορεάτισσες ορκίζονται!

Απλώς εμποτίζεις αρκετά pads με την αγαπημένη σου λοσιόν ή essence ή serum. Για την περιοχή των ματιών κόβεις τα pads στο μισό και τα βάζεις κάτω από τα μάτια και το ακουμπάς για 20 λεπτά ασκώντας απαλές πιέσεις. Το αποτέλεσμα αφού το αφαιρέσεις είναι θεαματικό. Δοκίμασέ το και στείλε comments!


Read More

And More