Το προϊόν που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις από την εορταστική συλλογή της MAC! Κυκλοφορεί σήμερα!

Είμαστε σε εκείνη την εποχή που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Και αυτό από μόνο του μας κάνει χαρούμενες! Αλλά αν μπαίνεις σε αυτή την κατηγορία κάθε μέρα σημαίνει πως είσαι και beauty addict και περιμένεις εκείνες τις συλλεκτικές, εορταστικές συλλογές που θα σε κάνουν να νιώσεις διπλά χαρούμενη!

Λοιπόν, έχουν αρχίσει να φτάνουν! Και για να σου φτιάχνω τη λίστα σιγά- σιγά πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις με την limited edition συλλογή της MAC με τον τίτλο Magic of The Night.

Η σειρά είναι ολοκληρωμένη και αποτελείται από σκιές, κραγιόν, μολύβια με super packaging που παίζει με τους μπλε ιριδισμούς, αλλά στην σειρά υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο must have που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στο νεσεσέρ σου!

Πρόκειται για τις In Extra Dimension Skinfinish, δύο ιριδίζουσες πούδρες που σου χαρίζουν την τέλεια λάμψη στο πρόσωπο και για τις οποίες έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν με μανία οι bloggers του εξωτερικού! Οι συγκεκριμένες πούδρες κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις: Shaft of Gold για σκούρες επιδερμίδες και Oh Darling για τις πιο ανοιχτόχρωμες.

Και για να έχεις ακριβή εικόνα δύο πιο-close-ups-δεν-γίνεται…

Παραπάνω η σκούρα απόχρωση, Shaft of Gold και παρακάτω η Oh Darling…

Αν με ρωτάς θα πρέπει να βιαστείς γιατί οι συλλεκτικές συλλογές της MAC εξαφανίζονται χωρίς να το καταλάβεις! Ειδικά, αν πρόκειται για γυαλάδες, μιας και το strobing είναι huge τάση πλέον! Το συγκεκριμένο προϊόν κοστίζει €31.00 και κυκλοφορεί με όλη την σειρά σήμερα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 προϊόντα λάμψης από €4.19 για να πετύχεις το τέλειο strobing!

Read More

And More