Το πρώτο προϊόν skincare της Victoria Beckham αποδεικνύει πόσο σοβαρά βλέπει το beauty!

Ζούμε σε μια εποχή όπου σε κάθε διάσημη αντιστοιχεί και μια εταιρία ομορφιάς. Επίσης, ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος είναι υποψιασμένος και θέλει να διαβάζει και να ενημερώνεται για ότι βάζει στο πρόσωπό του. Υπάρχει, λοιπόν, μια γυναίκα που έχει πιάσει ακριβώς τον παλμό αλλά έχει κάνει και κάτι ακόμη πολύ περισσότερο: από τις κινήσεις της φαίνεται πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το beauty και αυτό που κάνει.

Ο λόγος για την Victoria Beckham η οποία μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της skincare προϊόντος το οποίο αποτελεί για πολύ ευχάριστη έκπληξη: έγινε σε συνεργασία με έναν βιοιατρικό επιστήμονα και μάλιστα πολύ διάσημο στον χώρο της ομορφιάς, τον καθηγητή Augustinus Bader.

Ο ίδιος έχει ήδη την δική του σειρά ομορφιάς η οποία έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα καθώς κάνει την επιδερμίδα να δείχνει σαν να έχει ξαναγεννηθεί.

Από την συνεργασία της Victoria Beckham με τον καθηγητή δημιουργήθηκε το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, μια ενυδατική με πολύ ανάλαφρη υφή που αφήνει στην επιδερμίδα μια λαμπερή, σχεδόν χρυσαφένια όψη και λειτουργεί τέλεια ως primer κάτω από το foundation αλλά και ως μια πολύ ελαφριά αλλά μοναδικής απόδοσης ενυδατική.

“Ήταν ένα όνειρο για εμένα που έγινε πραγματικότητα! Το να δημιουργήσω μια ενυδατική- primer η οποία βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας μου και μου δίνει αυτή τη φρέσκια και φυσική λάμψη που αγαπώ!”, δήλωσε η Posh η οποία, κατά το παρελθόν, έχει πει πολλές φορές πώς τα healthy fats, το αβοκάντο και ο σολομός διατηρούν την επιδερμίδας της plump και λαμπερή οπότε ήταν κάπως αναμενόμενο να δημιουργήσει ένα skincare προϊόν το οποίο να μιμείται αυτό το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Στα πρακτικά: η κρέμα κυκλοφορεί σε 30 και 50ml και θα την βρεις στο Victoria Beckham Beauty μαζί με τα προϊόντα μακιγιάζ που έχει ήδη λανσάρει η ίδια.

 

Read More

And More