Το τέλειο ξανθό της Μαρίας Φραγκάκη

Αυτό το ξανθό, αυτό που δεν κιτρινίζει – αυτό που κάνει τα μαλλιά να λάμπουν μέσα απο την τηλεόραση – πόσο μάλλον απο κοντά – έφερε τη Μαρία Φραγκάκη στα κομμωτήρια Hairway – οπου και ανακάλυψε το απόλυτο ξανθό.

Η Μαρία, αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων συνεργατών της αλυσίδας των κομμωτηρίων Hairway και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Ένα υπέροχο, λαμπερό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και ενα χτένισμα που θύμιζε κόκκινο χαλί, ανανέωσε εξολοκλήρου την Μαρία.
Το χρώμα των μαλλιών της, γεμάτο ζωντάνια και σε συνδυασμό με τα extensions τελευταίας γενιάς που τοποθετήθηκαν από τους ειδικούς, συμπληρώνουν την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να νιώθει πάντα όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Tο όραμα των κομμωτηρίων Hairway, είναι η απόλυτη ανανέωση των πελατών τους, πάντα με καινοτόμες τεχνικές σχεδιασμένες με γνώμονα την προσωπικότητα του καθενός. Η ομάδα των συνεργατών της αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις της μόδας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Είναι γνωστοί για την εξειδίκευσή τους στο χρώμα και για την πολυτελή εξυπηρέτηση που παρέχουν στους πελάτες τους.
Την ομάδα των Hairway μπορεί να συναντήσει κανείς σε 5 διαφορετικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα καθώς περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της αλυσίδας: http://www.hairway.gr
Τα hairway διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairwaybeauty.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών για όλα τα κορυφαία brands και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
H Μαρία Φραγκάκη με τους hair experts των κομμωτηρίων Hairway μετά το νέο θεαματικό της χρώμα. Για περισσότερες photo δες παρακάτω και προετοιμάσου και για την δική σου μοναδική αλλαγή χρώματος!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!
Για κάθε μία από εσάς το Hairway σας δίνει 10 ευρώ έκπτωση στην πρώτη σας επίσκεψη! Για να λάβετε την έκπτωση αρκεί όταν κλείσετε ραντεβού να πείτε “tlife”!

Read More

And More