Η makeup artist της Kendall Jenner μόλις μοιράστηκε μαζί μας αυτό το τέλειο tip!

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουμε είναι η στιγμή που φτάνει στα αυτιά μας ένα beauty tip που δεν ξέραμε/δεν είχαμε ακούσει ποτέ πριν! Και αυτό εδώ το tip από την Mary Phillips, προσωπική makeup artist της Kendall Jenner, α) ανήκει σε αυτή την κατηγορία β) είναι από τα πιο αγαπημένα μας!

Η ίδια μίλησε στο Refinery29 και μας έδειξε τον πιο ανατρεπτικό τρόπο να χρησιμοποιήσουμε την ενυδατική μας: για να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας! “Παίρνω λίγη ενυδατική, την βάζω από την ανάστροφη της παλάμης μου, παίρνω ένα fluffy πινέλο και το περνάω απαλά στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις”. Μπορεί το tip αυτό να σου ακούγεται παράξενο ή να πιστεύεις ότι αφαιρεί το foundation, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να το επανενεργοποιεί: “Αυτό το μείγμα foundation και ενυδατικής κάνει το πρόσωπο να δείχνει υγιές αλλά λειτουργεί και ως το τέλειο primer αν θέλεις να βάλεις από πάνω foundation ή πούδρα!”.

Επίσης, η ίδια χρησιμοποιεί την ενυδατική και πάνω από το foundation στο σημείο των ζυγωματικών για να δώσει λάμψη στο πρόσωπο καθώς θεωρεί το highlighter που απλώνεται με πινέλο σε σχήμα βεντάλιας πολύ οριοθετημένο.

Δοκιμάσαμε και τα δύο και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!

 

Read More

And More