Το τελευταίο beauty πράγμα που κάνει η JLO πριν ανέβει στη σκηνή!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια… JLO εβδομάδα. Γιατί στην αρχή της ανέβηκε στο catwalk της Donatella Versace φορώντας το θρυλικό jungle dress που είχε βάλει είκοσι χρόνια πριν και μας έκανε να πιστεύουμε λες και όντως ήμασταν είκοσι χρόνια πριν, και γιατί στο τέλος της εβδομάδας λάνσαρε ένα ακόμη άρωμα που φέρει την υπογραφή της.

Το νέο άρωμα της JLO λέγεται Promise και έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα αρωμάτων που έχει και η οποία της έχει ήδη αποφέρει κέρδη ύψους δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων (I know! Εξωφρενικό ποσό και μιλάμε μόνο για τα αρώματά της!)).

Για να γιορτάσει το λανσάρισμά του, η ίδια έκανε ένα event με καλεσμένες beauty editors στο Soho House της Νέας Υόρκης όπου, μεταξύ άλλων, είπε πως το συγκεκριμένο άρωμα σηματοδοτεί όλο το τελευταίο διάστημα της ζωής της, από το tour για τα 50α γενέθλιά της μέχρι τον αρραβώνα της με τον Alexa Rodriguez.

 

Στο ίδιο η event, η ultra sexy Jennifer Lopez, μοιράστηκε με τις beauty editors και ένα info για μια συνήθεια που έχει πριν από κάθε show ή συναυλία της: “Πάντα έχω μαζί μου το άρωμά μου, το Glow, πάνω στο τραπέζι που με ετοιμάζουν και το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν βγω στη σκηνή είναι να ψεκαστώ γρήγορα! Ο βοηθός μου μου λέει πάντα “μην το ξεχνάς” γιατί ξέρει πως μου αρέσει να μυρίζω όμορφα όταν είμαι κοντά σε κόσμο!”. Πράγματι, αυτή είναι μια beauty συνήθεια που αρέσει σε πολλές από εμάς γιατί μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση!

Όσο για το Glow, είναι ένα από τα πρώτα αρώματα που δημιούργησε ποτέ και μπορείς να το δεις παρακάτω…


Read More

And More