Το tip που πρέπει να διαβάσεις αν φοράς κόκκινο κραγιόν!

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του. Και αν θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο makeup αρκεί να βάλεις στα χείλη σου ένα κόκκινο κραγιόν για να βγεις έξω. Επίσης, η Alexa Chung έχει πει ότι το κόκκινο κραγιόν είναι το tip εκείνο που εφαρμόζει όταν το προηγούμενο βράδυ έχει βγει και έχει πιει. Σκέψου το: το κόκκινο κραγιόν αποπροσανατολίζει και έτσι κανείς δεν κοιτάει τους τεράστιους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

Αλλά το κόκκινο κραγιόν κρύβει και την εξής παγίδα: αφήνει λεκέδες στα δόντια οι οποίοι λεκέδες επίσης τραβάνε την προσοχή. Γι’αυτό κάθε φορά που φοράς κόκκινο κραγιόν να τι πρέπει να κάνεις:  Για να αποφύγεις τους λεκέδες στα δόντια, αφού απλώσεις το κόκκινο κραγιόν σου βάλε το δάχτυλό σου στο στόμα σου, κλείσε και τράβηξε απαλά. Έτσι, αυτό που υπάρχει στο εσωτερικό των χειλιών και που υπό άλλες συνθήκες θα έβαφε τα δόντια σου, έχει μείνει στο δάχτυλό σου!

Αυτά για το κόκκινο κραγιόν. Και για να σου αποδείξουμε πόσο signature είναι, τσέκαρε την φωτό παρακάτω: η Gwen Stefani χωρίς το signature κόκκινο κραγιόν της είναι μια άλλη! Συμφωνείς;

https://www.instagram.com/p/Bhp9ldFFNVF/?hl=el&taken-by=gwenstefani

Read More

And More