Street style

15 beauty looks που θα τους κάνουν να γυρίσουν το κεφάλι τους όταν περπατάς στο δρόμο!

Είναι ο μήνας της μόδας όπου σχεδιαστές ανά τον κόσμο δείχνουν τις συλλογές τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς. Ξεκινήσαμε από την Νέα Υόρκη, πήγαμε στο Λονδίνο, μετά Μιλάνο και αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές “τρέχει” το fashion week του Παρισιού.

Και μπορεί η πανδημία να άλλαξε αρκετά το σκηνικό, μπορεί ακόμη η προσέλευση στα shows να ήταν περιορισμένοι πράγμα που μεταφράζεται και σε λιγότερο κόσμο στον δρόμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν beauty looks που μας έκαναν να γυρίσουμε το κεφάλι μας νοερά (δεν ήμασταν εκεί) ή καλύτερα δεν μας έκαναν να αποθηκεύσουμε την τάδε ή την δείνα φωτογραφία όταν έπεσε μπροστά μας.

Από την Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι αυτές είναι οι 15 beauty εικόνες που είδαμε στον δρόμο και σκοπεύουμε να αντιγράψουμε!

French bob: το νέο καρέ

Έχουμε φτάσει σε εκείνο το σημείο που μέσα από τους δρόμους της πόλης και όχι μόνο τα catwalk μπορεί να αντιληφθεί κανείς τι είναι τάση. Σε ότι έχει να κάνει με κουρέματα, αυτό το γαλλικό bob με τις άνισες αφέλειες υπήρξε σχεδόν σε κάθε μητρόπολη της μόδας και μας άρεσε πολύ!

Στιλιζαρισμένο χαμηλό ponytail

Στον αντίποδα των effortless χτενισμάτων και beauty looks, γενικά, υπάρχουν και εκείνα που είναι πιο στιλιζαρισμένα για τις μέρες που θέλουμε να νιώσουμε ότι φροντίσαμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας. Αυτό το χαμηλό πιάσιμο ήταν από τα πιο αγαπημένα μας beauty looks που είδαμε στο Μιλάνο και για να το πετύχεις τα βήματα είναι τρία: 1) με ένα χοντρό ψαλίδι για μπούκλες δίνεις το σωστό σχήμα στα μαλλιά σου 2) βουρτσίζεις από τη ρίζα μέχρι τις άκρες για να ενοποιήσεις το αποτέλεσμα 3) πιάνεις μια χαμηλή σφιχτή κοτσίδα και αφήνεις κάποιες πιο κοντές φράντζες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σου.

Sleek ponytail

To top model και influencer Melissa Satta στο Milan fashion week έξω από το show του οίκου Boss. Για να ισοροπήσει την ένταση του κόκκινου κουστουμιού της έπιασε τα μαλλιά της σε ένα sleek ponytail, εφαρμόζοντας αυτό το κλασικό tip για να καλύψει το λαστιχάκι.

Μεγάλοι φιόγκοι

Η digital influencer Mascarada σέταρε το μεγάλο Balmain σακάκι της με έναν εξίσου μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά. Από μόνο του αυτό το αξεσουάρ αποτελεί statement οπότε αν το επιλέξεις να ξέρεις ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Μάλιστα, τον φιόγκο μπορείς να τον κάνεις και μόνη σου χρησιμοποιώντας μια απλή κορδέλα αλλά για την γλιστράει φρόντισε προηγουμένως να έχεις σταθεροποιήσει την κοτσίδα σου με ένα λαστιχάκι.

Signature mani+ δαχτυλίδια

Μπορεί να μην έχεις πολλές επιλογές στο μακιγιάζ λόγω της μάσκας αλλά μην ξεχνάς την δυναμική που μπορεί να σου δώσουν τα τέλεια και έντονα βαμμένα νύχια σεταρισμένα με μερικά έντονα δαχτυλίδια.

Χρυσά hair pins

Οι χρυσές αλυσίδες είναι τεράστια τάση αλλά τα κορίτσια της ομορφιάς δεν μένουν μόνο εκεί! Δανείσου το glam του χρυσού και για τα μαλλιά σου και κάν’το με τον πιο οικονομικό τρόπο! Πώς; Μια βαθιά χωρίστρα και πολλά hair pins τοποθετημένα το ένα δίπλα από το άλλο!

Η νέα χωρίστρα

Πρόσεξε αυτή τη λεπτομέρεια στα μαλλιά του καστανόξανθου μοντέλου. Κάνε μια πλάγια χωρίστρα και βαλ’την χαλαρά πίσω από το αυτί αφήνοντας, όμως, και μια βαθιά τούφα σαν φαβορίτα να γίνει το νέο σου statement. Η ομορφιά κρύβεται στις λεπτομέρειες!

Μαλλιά μέσα από το blazer 

H Alice Barbier στο Paris Fashion Week με ένα hair look που επιστρέφει κάθε φορά που επιστρέφουν και τα σακάκια. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω, φόρεσε το σακάκι σου από πάνω και δημιούργησε το εφέ ενός ψεύτικου καρέ.

Mullet hair

Το mullet είναι ένα κούρεμα που από ότι φαίνεται έχει επιστρέψει δυναμικά! Η influencer Maisie Williams είχε το τέλειο 80’s κούρεμα και αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι κατά μήκος του κινητού της βλεφάρου υπάρχει μια πράσινη σκιά ίδιας απόχρωσης με αυτή της φούστας της.

Χαμηλό σινιόν

Αυτό το χαμηλό σινιόν με την χωρίστρα στη μέση είναι ένα χτένισμα που έχουμε δει ξανά και ξανά στο instagram καθώς είναι αγαπημένο χτένισμα των influencers. Και φυσικά, στους δρόμους του Παρισιού είδαμε πολλά τέτοια χτενίσματα!

Μαντήλια στα μαλλιά με 60’s διάθεση

Αν είσαι αρκετά τολμηρή φόρεσε ένα μαντήλι στα μαλλιά κατ’αυτόν τον τρόπο και διατήρησε το υπόλοιπο σύνολο ήσυχο. Επίσης, ένας ακόμη χρυσός κανόνας είναι να επιλέξεις printed μαντήλι για μονόχρωμο σύνολο και το αντίστροφο.

Almost wet mullet

Αυτή η φωτογραφία είναι μια ακόμη απόδειξη ότι το mullet είναι το νέο shag. Με ένα πηλό που θα ζεστάνεις ανάμεσα στις παλάμες σο μπορείς να τονίσεις τις λεπτομέρειες στο κούρεμα.

Faux bob και μέσα από τα πουκάμισα!

Τα υπερμεγέθη πουκάμισα είναι τάση. Και είναι τόσο μεγάλα ώστε είναι ικανά να “κρύψουν” τα μαλλιά σου μέσα τους δημιουργώντας αυτό το εφέ ενός καρέ.

Πολλά αξεσουάρ!

Η influencer Leonie Hanne στο show του οίκου Dior με τα signature hair pins του οίκου έδωσε ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα στο ponytail της.

Pony-scarves

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πιάσεις ένα χαμηλό ponytail και να το καλύψεις με ένα μαντήλι, βάζοντας κατά μήκος λαστιχάκια για να το ασφαλίσεις!

Photo: Getty

 

Read More

And More