Chanel SS24: To σχεδόν «no make up» makeup, τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και τα statement headbands που θα φορεθούν πολύ

Τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με τον οίκο Chanel να παρουσιάζει τη συλλογή της επόμενης σεζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024. Κι αν πρέπει να τη χαρακτηρίσει κανείς θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι boho-chic αλλά με το δεύτερο συνθετικό να υπερισχύει. 

Τα μαλλιά είναι 70’s, μακριά, ανεπιτήδευτα και με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται άλλωστε για τη νέα εμμονή των hairstylists που επιστρέφουν στα minimal looks αλλά και την μποέμ διάθεση της συγκεκριμένης δεκαετίας. 

Η Gigi Hadid είναι η μούσα χάρη στους φυσικούς και ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά της που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όσον αφορά στο μακιγιάζ οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν αλλά στην πιο διακριτική εκδοχή που πλησιάζει κατά πολύ το nude look. 

Η αγάπη της Chanel για τα αξεσουάρ είναι γνωστή, και την επόμενη σεζόν προτείνει υπερμεγέθη headbands κατασκευασμένα από υφασμάτινα λουλούδια και κορδέλες. Συνδυάζονται με τα ελεύθερα στους ώμους μαλλιά και τις άκρες γυρισμένες απαλά προς τα μέσα. Το έντονο blush στα ζυγωματικά είναι η λεπτομέρεια που θέλω να προσέξεις μιας και είναι η μοναδική πινελιά χρώματος που προτείνουν οι beauty experts του οίκου.  

Natural is back που σημαίνει ότι τα σγουρά μαλλιά παραμένουν φυσικά. Η χωρίστρα και σε αυτή την περίπτωση είναι αποκλειστικά και μόνο στη μέση και όλα αυτά σε συνδυασμό με το soft glam make up look. 

Photos: Reuters

Read More

And More