Claw clips: πού θα βρεις τα αξεσουάρ μαλλιών που φοράνε οι διάσημες

Υπάρχει ένα αξεσουάρ μαλλιών για την επιστροφή του οποίου σου είχαμε γράψει πολύ καιρό πριν. Ωστόσο, με δεδομένο ότι οι διάσημες που το επιλέγουν ξανά και ξανά ολοένα και αυξάνονται, αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου. Πρόκειται για το κλάμερ ή αλλιώς claw clip (ακούγεται καλύτερα) το οποίο ήταν τεράστια τάση στα 90’s και το είδαμε να εμφανίζεται ξανά στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν fall/winter 2018. 

Όμως, να που το claw clip δεν έμεινε μόνο στις πασαρέλες αλλά μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας! Η πρώτη που το υιοθέτησε ήταν η Bella Hadid που λατρεύει τα 90’s και σύντομα μπήκαν στο παιχνίδι και άλλες κολλητές της όπως η Kendall Jenner και η Hailey Bieber. Κάπως έτσι, λοιπόν, γρήγορα- γρήγορα το claw clip έγινε το αξεσουάρ που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε, ειδικά αν σου αρέσουν τα 90’s ή το parisian στιλ. 

Πού, όμως, μπορεί να βρεις το ίδιο stylish τέτοια αξεσουάρ; Κάναμε την έρευνά μας και έχουμε συγκεντρωμένες τις πληροφορίες παρακάτω…

Claw clips: ποιες το έχουν αγαπήσει!

Bella Hadid 

H Bella Hadid ήταν η πρώτη που ανέδειξε το claw clip και δεν περιόρισε τη χρήση του στο σπίτι. Κατά καιρούς, λοιπόν, την έχουμε δει να πιάνει τα μαλλιά της με claw clips διαφορετικού μεγέθους και να υιοθετεί διάφορα χτενίσματα. Το πιο αγαπημένο της, ωστόσο, είναι το sleek πιάσιμο με το κλάμερ. 

@emijayinc

@gettyimages

Hailey Bieber 

Η Hailey Bieber χρησιμοποιεί τα κλάμερ για να πιάσει τα μαλλιά της κυρίως με μια messy διάθεση αφήνοντας κάποιες φράντζες να πέφτουν στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της. Επίσης, για τις casual βόλτες της με την κολλητή της, Kendall Jenner, την έχουμε δει να πιάνει τα μαλλιά της έτσι! 

@haileybieber

@haileybieber

Kendall Jenner

Τα claw clips ή/και κλάμερ είναι ιδανικά για να απομακρύνεις τα μαλλιά σου από το πρόσωπο και να αφοσιώνεσαι στο skincare σου όπως έκανε εδώ η Kendall Jenner. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emi Jay (@emijayinc)

Rosie Huntington Whiteley 

H Rosie Huntington μας αποδεικνύει ότι ένα claw clip μπορεί να δείξει και πολύ chic! Πώς; Με μια total white εμφάνιση, ένα ζευγάρι μεγάλες πέρλες και ένα λίγο πιο προσεγμένο πιάσιμο. 

@emijayinc

Πού θα βρεις ωραία claw clips! Ψάξαμε για σένα!

Floral Claw Gift Set, Free People, €26.00

Valet Calypso Set, Free People, €42.00

Sweetheart Clip in Cherry Pie, Emijay, €35.00

Villa D’Assia Hair Clip Tortoise, Niche Beauty, €28.00

ASOS DESIGN 2 pack hair claws in small and large rectangle shapes, €13.00

Read More

And More