Honey Lips: Το πιο δημοφιλές beauty trend του TikTok είναι τόσο γλυκό όσο ακούγεται

Τα trends στο TikTok γίνονται όλο και πιο λαχταριστά. Από ποιο να πρωτοξεκινήσω; Από το Latte Make Up ή από το Strawberry Girl της Hailey Bieber; Και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο γλυκά όσο περνάνε οι μέρες. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου στην διάσημη πλατφόρμα είναι η λαμπερή τάση που ακούει στο όνομα «Honey Lips» και επινοήθηκε από την beauty TikToker, Eva Larosa. Μην μπερδεύεσαι! Το βάζο με το μέλι δεν θα μεταφερθεί από την κουζίνα στο μπάνιο. Ακόμα τουλάχιστον.

Το μόνο που θα χρειαστείς για να υιοθετήσεις αυτό το trend είναι μια χρυσή σκια και ένα προϊόν που κάνει τα χείλη juicy, παραδείγματος χάρη ένα lip gloss. «Πρόκειται για ένα hack που κάνει τα χείλη super glowy, λαχταριστά, ζουμερά, ό,τι πρέπει για φίλημα», αναφέρει η makeup artist J.Guerra, ενώ προσθέτει πως: «χαρίζει μια αίσθηση ζεστασιάς σε κάθε μακιγιάζ, από το πιο απλό μέχρι το πιο εντυπωσιακό». Με το hashtag #honeylips να έχει σημειώσει μέσα σε λίγες μόλις ώρες περίπου 2,9 εκατομμύρια προβολές, νομίζω είναι δεδομένο πως θα δώσεις μια ευκαιρία στην εν λόγω τάση. Έτσι δεν είναι;

https://www.tiktok.com/@evalarosaxo/video/7230408893115944218?q=honey%20lips&t=1692623623747

Honey Lips: Step by Step!

Το πρώτο βήμα για να πετύχεις αυτά τα λαμπερά, λεία χείλη, είναι μια καλή απολέπιση. Θα χρειαστείς ένα αποτελεσματικό scrub χειλιών, έτσι ώστε να πεις αντίο στην ξηρότητα και τα νεκρά κύτταρα. Ένα προϊόν με μέλι στην σύνθεσή του αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς θα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στα χείλη σου. Μπορείς όμως να φτιάξεις και DIY scrub χειλιών, αναμειγνύοντας μέλι με ζάχαρη. Σίγουρα έχεις αυτά τα δύο υλικά στην κουζίνα σου.

Μόλις τα χείλη σου γίνουν απαλά σαν μετάξι και ultra ελαστικά,  έχει έρθει η ώρα να προσθέσεις την λάμψη. Για αποτέλεσμα που θα ακτινοβολεί, οι makeup artists συνιστούν να χρησιμοποιήσεις μια χρυσή σκιά ματιών. Η Larosa μας συμβουλεύει να τοποθετήσουμε την σκιά στο κέντρο των χειλιών μας με τον δείκτη μας, δηλαδή στην μέση του κάτω χείλους και στο τόξο του έρωτα. Αν πιστεύεις πως θα τα κάνεις μαντάρα με τα δάχτυλα, μπορείς να εφαρμόσεις την σκιά με την βοήθεια ενός λεπτού πινέλου για σκιές.

Μετά από αυτό, η Larosa ορίζει τα χείλη της με ένα lip liner. Μπορείς να επιλέξεις ένα μολύβι σε ουδέτερη, ροζ ή καφέ απόχρωση. Ο τόνος του προϊόντος αυτού καλό θα ήταν να επιλεγεί με βάση τον τόνο των χειλιών σου. Δεν θέλουμε μεγάλη αντίθεση εδώ.

Τέλος, και πιο σημαντικό, έρχεται το φινίρισμα που μοιάζει λες και χρησιμοποιείς πραγματικό μέλι. Για αυτό ευθύνεται το high-shine gloss ή το lip oil που θα εφαρμόσεις. Αυτό είναι το κόλπο. Τόσο απλό! Και κάπως έτσι θα αποκτήσεις τα πιο trendy χείλη του TikTok. Και τα πιο λαμπερά που έχει δει τελευταία όχι μόνο μέσα στην εφαρμογή αυτή, αλλά γενικώς.

Read More

And More