Από το microblading στο athleisure beauty: τα beauty trends της εβδομάδας

Φτάσαμε στην αρχή της (Μεγάλης) εβδομάδας και λίγο πριν η Guardian έβγαλε μια λίστα με τα hot και τα not beauty trends της εβδομάδας που αφήσαμε πίσω μας. Ή καλύτερα, τα beauty trends που ήταν στα πάνω τους και ποια αρχίσαμε να τα ξεπερνάμε την εβδομάδα που πέρασε. Η λίστα υπάρχει παρακάτω, αλλά πριν από αυτό θα ήθελα να προσέξεις το εξής: την στιγμή ακριβώς που δοκιμάζαμε το microblading για να σου γράψουμε γι’αυτό, ήταν top trends της εβδομάδας!

Τα beauty trends που είχαν άνοδο την εβδομάδα που πέρασε:

1.Baking ή αλλιώς αυτή η τεχνική που κάνει το μακιγιάζ σου να παραμένει σταθερό για περισσότερες ώρες. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς γίνεται.

2.Lip crayons, δηλαδή τα κραγιόν που θυμίζουν μεγάλα μολύβια. Η Bobbi Brown μόλις έβγαλε, η Clinique άλλαξε την σύνθεση των θρυλικών Chubby και έπεται συνέχεια.

3.Microblading, όπως το πιο σύγχρονο tattoo φρυδιών που κάνει τα φρύδια σου να δείχνουν πιο παχιά, πιο πλούσια και σαν αληθινά! Αν ενδιαφέρεσαι εδώ θα βρεις αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Τα beauty trends που παραμένουν trends αλλά παρουσίαζουν ύφεση

1.Athleisure beauty: η τάση του να πηγαίνεις γυμναστήριο και να είσαι μακιγιαρισμένη αλλά σωστά (ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τρέξει μαζί σου στον διπλανό διάδρομο!). Για να δεις αναλυτικά τι είναι το athleisure beauty και να πηγαίνεις κι εσύ κούκλα στο γυμναστήριο κάνε κλικ εδώ!

Ποιο από αυτά θα δοκιμάσεις/έχεις δοκιμάσει;

Read More

And More