Αυτές θα είναι οι δέκα μεγαλύτερες τάσεις του 2019 σύμφωνα με το Pinterest! Μήπως έχεις ήδη υιοθετήσει κάποια χωρίς να το ξέρεις;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή συμβαίνουν τα εξής πράγματα: φωτογραφιζόμαστε για το TLIFE, σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε τις γιορτές, βάζουμε τα resolutions της νέας χρονιάς και το Pinterest βγάζει τα trends της επόμενης χρονιάς.

Η τελευταία λίστα μόλις κυκλοφόρησε και αυτά είναι τα top 10 πράγματα τα οποία θα βλέπεις παντού μπροστά σου το 2019. PS: εκμεταλλεύσου τις πληροφορίες και υιοθέτησέ τις πρώτη! Έχεις ακόμη 16 μέρες για να το κάνεις!

1. Baby bangs

Είναι ένα trend που έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε σε κάποιες instagramers. Πρόκειται για τις αφέλειες οι οποίες, όμως, για να θεωρούνται updated πρέπει να σταματούν ελάχιστα πάνω από τα φρύδια και όχι να τα καλύπτουν. Η τάση λέγεται baby bangs και η αναζήτησή τους στο Pinterest έχει αυξηθεί κατά 51%.

2. Απολεπιστικά νέας γενιάς

Στις αρχές του 2018 τα Glossier λάνσαραν μια λοσιόν που έκανε χημική απολέπιση χάρη στα AHA και άλλα συστατικά. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς η αναζήτηση των απολεπιστικών σε υγρή μορφή αυξήθηκε κατά 58%. Τα τελευταία εξασφαλίζουν πιο ομοιόμορφη και λευκή επιδερμίδα και δύο από τα μεγαλύτερα best seller της αγοράς είναι η λοσιόν P50 της Biologique και η Pixi που θα βρεις στα Sephora (διάβασε περισσότερα για την χημική και την μηχανική απολέπιση εδώ).

3. Φυσικά γκρι μαλλιά

Να κάτι πολύ, πολύ εντυπωσιακό που με βρίσκει και απόλυτα σύμφωνη: το 2019 οι τάσεις δείχνουν ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες θα αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά και δεν θα τα βάφουν ακόμη και αν έχουν γκριζάρει. Η αναζήτηση για τα γκρι μαλλιά, μάλιστα, έχει αυξηθεί στο Pinterest τον τελευταίο καιρό κατά… (είσαι έτοιμη γι’αυτό;) 879%!

4. Κόκκινα χείλη

Αν έπρεπε να διαλέξεις ένα μόνο μακιγιάζ για το 2019 αυτό θα ήταν No Makeup σεταρισμένο με ένα κόκκινο σταθερό κραγιόν. Bonus tip: αυτό το μακιγιάζ σε δείχνει ξεκούραστη αφού το κόκκινο κραγιόν τραβά την προσοχή και δεν σε κάνει να δίνεις σημασία σε τυχόν μαύρους κύκλους που μπορεί να υπάρχουν! Το search στο Pinterest για τα κόκκινα κραγιόν αυξήθηκε κατά 467%.

5. Αιθέριο έλαιο αμαμελίδας

Στην αντίπερα όχθη, έχει αυξηθεί η αναζήτηση και για πιο… φυσικές λύσεις! Η λοσιόν αμαμελίδας που είναι ένα cult προϊόν που βοηθά στην εξομάλυνση της επιδερμίδας και τη μείωση των ερεθισμών. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει παρουσιάσει αύξηση κατά 305% και το εντοπίσαμε στο amazon εδώ. Φυσικά και το έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε με αγωνία να φτάσει στα χέρια μας για το review!

6. Oh! Λιλά μαλλιά!

Αν δεν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά γκρι μπορείς να πας στην απέναντι όχθη και να επιλέξεις ένα extreme χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, το λιλά το οποίο αναμένεται να είναι big thing τη νέα χρονιά αφού έχει παρουσιάσει αύξηση στο search του Pinterest κατά 1077%.

7. Glossy υφές

Glossy! Glossy! Glossy! Η υφή για το 2019 είναι μια και την υιοθετείς όχι μόνο στα χείλη και στα μάγουλά σου αλλά και στο κινητό σου βλέφαρο!

8. Βερνίκια σε… πούδρα!

Το νέο big thing στα νύχια είναι το βερνίκι σε μορφή πούδρας μέσα στην οποία βυθίζεις τα νύχια σου και το μανικιούρ σου μένει πολύ περισσότερο! Θα το δοκιμάσουμε asap και θα επανέλθουμε με info.

9. Lash lifting (και ό,τι έχει να κάνει με βλεφαρίδες!)

  

Το lash lifting είναι δύο λέξεις που έχουν φτάσει στα αυτιά μου πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Άρα, μιλάμε για big thing! Το Pinterest μόλις το επιβεβαίωσε και πολύ σύντομα θα σου έχουμε νέα και φωτογραφικά ντοκουμέντα για το τι ακριβώς είναι!

10. Almond shaped νύχια

Αυτό το θέμα σου το έχουμε ήδη δείξει κι εδώ μπορείς να πάρεις περισσότερες ιδέες και για να το συνδυάσεις και με το σωστό nail art! To συγκεκριμένο search στο Pinterest αυξήθηκε κατά 97% και ναι, ήρθε η ώρα να αλλάξεις το τετράγωνο σχήμα που έχεις όλα αυτά τα χρόνια!

 

Read More

And More