Αυτό είναι το άρωμα της χρονιάς!

Κάθε χρόνο στην Αμερική γίνονται τα βραβεία αρωμάτων όπου αρώματα που λανσάρονται εκείνη την χρονιά διαγωνίζονται σε διάφορες και διαφορετικές κατηγορίες όπως άρωμα της χρονιάς στην κατηγορία prestige και luxury (τα γυναικεία και τα ανδρικά διαγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες) και Hall of fame.

Το άρωμα της χρονιάς στην κατηγορία luxury ήταν το Libre του YSL, ένα υπέροχο ανδρόγυνο άρωμα που λανσαρίστηκε ένα χρόνο πριν και έκλεψε τις καρδιές όλων (και την δική μας!), ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία αλλά στα prestige το βραβείο κέρδισε το άρωμα Idôle της Lancôme με το ιδιαίτερο μπουκάλι του και πρωταγωνίστρια την Zendaya.

YSL Libre edp, €94.70/50ml

Ένα ακόμη άρωμα που κέρδισε τις καρδιές μας την περασμένη χρονιά και κέρδισε το βραβείο Hall of Fame είναι από έναν υπερπολυτελή οίκο που έφτασε στην Ελλάδα έναν χρόνο πριν και πλέον μπορείς να βρεις στο Attica. Πρόκειται για το Musc Ravageur του Maurice Roucel του οίκου Editions de Parfums Frederic Malle.

Όταν κυκλοφόρησε το 2020, το Musc Ravageur συγκλόνισε ολόκληρη τη βιομηχανία αρωμάτων, ενώ λίγο αργότερα αναγνωρίστηκε ως το πλέον εμβληματικό στην κατηγορία των εξωτικών αρωμάτων με νότες από Ανατολή. Με αυτό το άρωμα ο Maurice Roucel πήρε το ρίσκο να ενσαρκώσει το πνεύμα της ελευθερίας που τον χαρακτηρίζει σε ένα άκρως αισθησιακό άρωμα, δημιουργώντας την απόλυτη ισορροπία μεταξύ κεχριμπαριού και musk.

Ο Frédéric Malle έλαβε αυτό το βραβείο, δηλώνοντας «κολακευμένος και ευγνώμων» ενώ «δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί κάτι καλύτερο για να γιορτάσει την 20ή επέτειο των Editions de Parfums». Μια αξιοσημείωτη αναγνώριση για ένα από τα πιο κλασικά αρώματά του οίκου.

 Frederic Malle Musc Ravageur, €215/50ml

Έχεις μυρίσει κάποιο από τα παραπάνω;

 

Read More

And More