Brow Carving: το νέο τρελό trend που συμβαίνει στα φρύδια (no48956)

Προ Cara Delevingne εποχής δεν σκεφτόμασταν ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα ασχολούμασταν τόσο πολύ με τα φρύδια. Πόσο παχιά πρέπει να είναι, πώς πρέπει να τα βάφουμε ή ακόμη και να τα χτενίζουμε. Και κάπως έτσι, ανυποψίαστες, φτάσαμε στο 2017 όπου από τα φρύδια μας κρέμονται ακόμη και κοκοφοίνικες, γιατί να, έτσι είναι το trend!

PAUSE: Σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου, τσέκαρε εδώ τις πιο περίεργες τάσεις που παίζουν στο instagram ΤΩΡΑ!

Σήμερα, έχουμε ένα ακόμη τρελό beauty trend που αντλεί την έμπνευσή του από το instagram (βεβαίως, βεβαίως!), κάνει καριέρα με το όνομα brow craving και αυτό που ουσιαστικά κάνεις είναι περιμετρικά των φρυδιών να δημιουργείς ένα περίγραμμα.

Το trend ξεκίνησε από την makeup artist από το Τέξας, Alexa Link και χωρίς αυτή η τεχνική να έχει γίνει γνωστή, υποθέτουμε ότι περιμετρικά των φρυδιών τοποθετείται σελοτέιπ, εσύ βάφεις περιμετρικά και έπειτα όταν αφαιρέσεις το σελοτέιπ έχεις αυτές τις απόλυτες γραμμές.

Και ξέρω πως αυτό το trend δεν θα το δοκιμάσεις. Στο κάτω- κάτω δεν υπάρχει και κανένας λόγος να το κάνεις! Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να μπεις στον πειρασμό να απλώσεις την σκιά σου με σελοτέιπ και αυτή την τεχνική που σου δείχνουμε εδώ βήμα προς βήμα για να έχεις τέλειο γραμμικό αποτέλεσμα!

Read More

And More