Brow crown: η τάση στα φρύδια no100000 που είδαμε φέτος!

Σε περίπου 40 μέρες από τώρα τελειώνει και το 2017. Α) προσπάθησε να αγνοήσεις το πόσο γρήγορα πέρασε το 2017 και για να το πετύχεις λέω β) να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα τα beauty trends που πέρασαν μπροστά από τα μάτια μας την χρονιά που μας πέρασε! Πιο συγκεκριμένα, στα φρύδια.

Είδαμε φρύδια- τόξο, φρύδια- κοτσίδα, φρύδια- συρματόπλεγμα και ότι φρύδια- συμπλήρωσε-αυτό-που-θες μπορείς να φανταστείς. Και λίγο πριν το τέλος του 2017 έχουμε ένα ακόμη instagram trend για τα φρύδια μας που ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο!

Η Sofie Petersen, μια 18χρονη makeup artist, μας σύστησε στο brow crown trend που είναι αυτό που θα δεις παρακάτω (και που πιθανότατα είδες και παραπάνω)!

Αυτό που έκανε είναι να βάλει βαζελίνη στα φρύδια της, να τα χτενίσει ανοδικά προς διαφορετικές κατευθύνσεις, να τα χωρίσει όπως βλέπεις εδώ και στην άκρη να βάλει μικρά στρας που δίνουν αυτή την αίσθηση του στέμματος. Η φωτογραφία είχε μεγάλη απήχηση στο instagram ενώ κάποια έκανε mention μια φίλη της και της πρότεινε να δοκιμάσει αυτό το brow trend για τον γάμο της.

Και παρά το γεγονός ότι σε αυτό η δική μας απάντηση θα ήταν ένα τεράστιο “ΟΧΙ” (φαντάσου τι θα σκέφτεται όταν μετά από χρόνια το trend περάσει αλλά θα της έχουν μείνει οι φωτογραφίες και αυτά τα περίεργα πράγματα πάνω από τα μάτια της!), δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως αυτό που σκέφτηκε ήταν πολύ, πολύ δημιουργικό!

Εσύ τι λες;

Read More

And More