Coachella 2017: τα καλύτερα beauty looks (μέρος 2ο)

Τα τελευταία χρόνια, το Coachella είναι πολλά περισσότερα από ένα μουσικό φεστιβάλ. Είναι το μέρος που θα δεις μερικά πολύ ενδιαφέροντα μακιγιάζ και μαλλιά και θα αντλήσεις το επόμενο, πολύ διαφορετικό makeup ή hair trend. Τα looks που είδαμε την πρώτη εβδομάδα και οι τάσεις που κυριάρχησαν στο πρώτο Σουκού στα έχουμε δείξει ήδη εδώ. Το Σουκού που πέρασε είχαμε τη δεύτερη “φάση” του Coachella που έριξε αυλαία και παρακάτω έχουμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks.

Αν έπρεπε να βάλω έναν διαφορετικό τίτλο σε αυτό το post, αυτός θα ήταν: η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Και όσες τόλμησαν ήταν και αυτές που πραγματικά ξεχώρισαν!

Υπάρχει ένα τρίπτυχο που λειτούργησε τέλεια τις προηγούμενες μέρες στο Coachella festival και αυτό είναι: glitter- χρωματιστοί κρύσταλλοι- ματ κραγιόν σε παράδοξους χρωματισμούς. Και πάρα το γεγονός ότι αυτό το beauty look δεν μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα στην πόλη, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι ξεχωριστό, ιδιαίτερο και με έναν τρόπο πολύ αισιόδοξο!

Πλεξίδες και λουλούδια περασμένα στα μαλλιά: μια ακόμη έμπνευση που μπορείς να πάρεις και για το δικό σου beauty look!

Pink hair, don’t care! Αν τα ροζ μαλλιά δεν σε βάζουν σε φεστιβαλικό mood, τότε ποιο χρώμα το κάνει καλύτερα;

Φέτος δεν είδαμε πολλά λουλούδια φορεμένα στα μαλλιά. Ωστόσο, αυτά που είδαμε μας θύμισαν πόσο πολύ μας έχουν λείψει!

Ένας από τους δυνατότερους beauty συνδυασμούς του φετινού Coachella ήταν το glitter στο σώμα, στο πρόσωπο και τα μαλλιά αλλά και τα 90’s bun, όμοια με αυτά που φορούσε η Gwen Stefani τα εφηβικά μας χρόνια.

Κάτι άλλο που μπορείς να κρατήσεις: το turban, το οποίο ακόμη και αν δεν το σετάρεις με glitter αντί για highlighter ψηλά στα ζυγωματικά, εξακολουθεί να είναι πολύ ενδιαφέρον!

Αν θέλεις να κινηθείς σε πιο ήπιες φεστιβαλικές επιλογές δοκίμασε ένα bold κραγιόν και συνδύασέ το με eyeliner και ένα ζευγάρι signature σκουλαρίκια!

90’s bun ξανά και ξανά! Είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις και καθόλου εκκεντρικό. Ή τουλάχιστον όχι, σε σχέση με κάποια άλλα πολύ εκκεντρικά beauty looks που κυριάρχησαν στο τελευταίο Coachella!

Ψεύτικες φακίδες; Yes, please! Εδώ σου δείχνουμε την πιο ιδιαίτερη τεχνική για να τις πετύχεις βήμα- βήμα!

Οι πλεξίδες είναι κλασική bohemian επιλογή και το boho πάει χέρι- χέρι με το Coachella οπότε ήταν κάπως αναπόφευκτο να τις δούμε εδώ!

Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More