Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο: Τα make up looks στο show του Etro έχουν τις πιο εκκεντρικές αποχρώσεις και ανατρεπτικό gloss εφέ

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο συνεχίζεται και σειρά έχει ο οίκος Etro. Με μια μεταμοντέρνα εκδοχή του rodeo και cowgirl και beauty looks που θα λατρέψεις ειδικά αν έχεις αδυναμία στις εκκεντρικές αποχρώσεις. Οι make up artists στα παρασκήνια εμπνεύστηκαν από τις colorful δημιουργίες με τα υπέροχα μοτίβα. 

Χρησιμοποίησαν έντονες πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις στα μάτια. Άπλωσαν την πρώτη σε όλο το κινητό βλέφαρο και με τη δεύτερη σχημάτισαν περίγραμμα στο κάτω. Παράλληλα δημιούργησαν gloss εφέ για ακόμη μεγαλύτερη ένταση σε μια τάση που θα δεις παντού το επόμενο φθινόπωρο. Για την ακρίβεια, πήγαν κόντρα στη φιλοσοφία που θέλει να φοράμε σκούρες ή γήινες αποχρώσεις τη συγκεκριμένη σεζόν. Προτείνουν φως και ένταση φωτίζει τον μουντό καιρό.  

Το μακιγιάζ συνδυάζεται με wet, ανεπιτήδευτο hair look αλλά και πλεξούδες που παραπέμπουν σε μια διαφορετική εκδοχή του cowgirl που είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. 

Photos: Reuters 

Read More

And More