Garden Brows: το νέο trend για να υποφέρουν τα φρύδια σου!

Αυτός ο πρόλογος έχει γραφτεί τόσες φορές φέτος που λέω να τον κρατήσω σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με φρύδια. Και ο πρόλογος πάει κάπως έτσι: από το 2017 τα φρύδια έχουν γίνει το επίκεντρο της προσοχής κι έχουμε δει να τους συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα: φρύδια- φτερό, φρύδια- συρματόπλεγμα και τώρα αυτό!

Λέγεται Garden Brows και είναι αυτή η ινσταγκραμική τάση που θέλει να ντύνουμε τα φρύδια μας με πρασινάδες και λουλούδια. Το trend ξεκίνησε από την blogger Taylor R. η οποία, όπως είπε σε ένα βίντεό της στο youtube, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το trend “γιατί στο Hong Kong ακόμη και τα πάρκα είναι από σκυρόδεμα!”.

Αν θέλεις για τους δικούς σου, προσωπικούς λόγους να υιοθετήσεις αυτό το εξωφρενικό trend, να πώς το έκανε εκείνη: Πρώτα, έκανε πιο fluffy τα φρύδια της χρησιμοποιώντας κερί φρυδιών. Έπειτα, χρησιμοποίησε το κραγιόν του Jeffree Star στην απόχρωση Venus Flytrap για να δημιουργήσει αυτό το πράσινο χρώμα και το εφέ του γκαζόν, πρόσθεσε μικροσκοπικά ανθάκια και ολοκλήρωσε με αυτοκόλλητα- πεταλούδες.

Φυσικά, μέχρι τη στιγμή που ολοκλήρωνα αυτές τις γραμμές, τo trend είχε πάει διαστάσεις επιδημίας στο instagram. Δες παρακάτω!

Am I doing this right? #gardenbrows #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sir Collie von Waddle I (@colliewaddle) στις

Spring blossoms…everywhere! (photo via @beautybekky)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’orto di Michelle (@lortodimichelle) στις

I really am serving you #gardenbrows for the Spring Time. ✨ inspired by @taytay_xx & @beautybekky details over on @makeupbymaya.s

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @MAKEUPBYMAYA.S (@mayavelii) στις

Any thoughts?

Read More

And More