Και άλλες λεπτομέρειες από το μακιγιάζ Dior της συλλογής Cruise Collection 2020. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν!

Πριν λίγες μέρες έγινε το show του οίκου Dior για την Cruise Collection 2020 σε ένα μαγευτικό location στο Μαρακές. Κάποια πρώτα info σου έχουμε γράψει ήδη εδώ αλλά μόλις έφτασε στο mail μου το επίσημο Δελτίο Τύπου από τον οίκο Dior και σου μεταφέρω όλες τις πληροφορίες asap!

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior εμπνεύστηκε το μακιγιάζ για την επίδειξη της συλλογής Cruise 2020 της Maria Grazia Chiuri, που παρουσιάστηκε στο πολυτελές σκηνικό του El Badi Palace στο Μαρακές. Ο Peter Philips περιγράφει μια “επίδειξη όπου η μεγάλη ποικιλία τόνων δέρματος σημαίνει ότι θα μπορούσα να δουλέψω σε ένα φυσικό, προσαρμοσμένο μακιγιάζ. Είναι ένα καθαρό και φωτεινό look που αποκαλύπτει τη φυσική ομορφιά του καθένα”.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Peter Philips περιγράφει κάθε βήμα για τη δημιουργία μιας τέλειας, φυσικής επιδερμίδας: “Αρχικά εφάρμοσα το νέο Dior Backstage Face & Body Primer, το οποίο προσθέτει φωτεινότητα και χαρίζει διάρκεια στο μακιγιάζ. Στην συνέχεια χρησιμοποίησα ολόκληρη την γκάμα Dior Backstage Face and Body Foundation που περιλαμβάνει 40 διαφορετικές αποχρώσεις, επιτρέποντας μου να βρω την ιδανική απόχρωση για κάθε επιδερμίδα. Η ελαφριά και αδιάβροχη υφή του γίνεται ένα με το δέρμα και χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα διατηρώντας ταυτόχρονα τη φρεσκάδα και τη διαφάνεια. Μετά άπλωσε μια πολύ ελαφριά στρώση Dior Backstage Glow Face Palette 001 Universal στις περιοχές που αιχμαλωτίζουν το φως. Για φρεσκάρισμα, χρησιμοποίησα το Flash Luminizer και ταμπόναρα λίγο concealer”.

ΜΑΤΙΑ

Τα μάτια παρουσίαζαν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Ο Peter Philips περιγράψει “δούλεψα τα φρύδια με το Diorshow Brow Styler για να ανασχηματίσω τη γραμμή και να πετύχω ένα ομοιόμορφο και τέλειο αποτέλεσμα. Επίσης, επέλεξα την απόχρωση Dior Backstage Eye Palette 003 Amber Neutrals που ταιριάζει με κάθε τόνο κάθε δέρματος και την άπλωσα στη γραμμή των βλεφαρίδων για να χαρίσει φωτεινό αποτέλεσμα στο βλέμμα. Στο τέλος, για να δημιουργήσω καμπύλη στις βλεφαρίδες εφάρμοσα μια στρώση της εμβληματικής Overcurl 090 Black”.

ΧΕΙΛΗ


Ο Peter Philips περιγράφει “τα χείλη είχαν φυσικό αποτέλεσμα, ενισχυμένο με μια πινελιά λάμψης με το Dior Lip Maximizer, την οποία ακολούθησε ένα άγγιγμα ουδέτερων αποχρώσεων της Dior Backstage Lip Palette 001 Universal Neutrals”.

ΝΥΧΙΑ

Τα νύχια έδειχναν φυσικά και ήταν προετοιμασμένα με το Creme Abricot Fortifying Nail Care και στην συνέχεια με μια διάφανη στρώση top coat Abricot.

Photo: Vincent Lappartient για λογαριασμό της εταιρίας Parfums Christian Dior

Read More

And More