Να σηκώσει το χέρι της όποια έχει κάνει αυτό το χτένισμα στο σχολείο!

Η Bella Hadid λατρεύει τα 90’s/επεισόδιο 21996.

Την Πέμπτη (aka λίγα 24ωρα πριν) η Bella Hadid βρέθηκε στην Ρώμη και για μια από τις εμφανίσεις της εκεί επέλεξε να μας ξυπνήσει κάθε νοσταλγική διάθεση. Τι προκάλεσε αυτή τη νοσταλγία; Το χτένισμα που επέλεξε εκείνη και η προσωπική της hair stylist, Jennifer Yepez: η χωρίστρα ζικ- ζακ.

“Στην Bella άρεσε πολύ η ιδέα να κάνει μια χωρίστρα ζικ- ζακ σε συνδυασμό με ένα messy bun. Κι εγώ, φυσικά, λάτρεψα την ιδέα: ήταν τόσο 90’s και μου θύμισε και τον τρόπο που και η ίδια χτένιζα τα μαλλιά μου τότε!”, είπε η Jennifer Yepez στο Allure.

https://www.instagram.com/p/Bkkkt_ihTLb/?hl=el&taken-by=jennifer_yepez

Από την θεωρία στην πράξη/πώς η Jennifer Yepez πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα/πώς θα το κάνεις κι εσύ: “Αρχικά, προετοίμασα τα μαλλιά με τον αφρό μαλλιών Kérastase Mousse Bouffante ώστε να είναι τα μαλλιά πιο εύπλαστα. Έπειτα, πήρα μια λισουάρ (χτένα που από τη μια μεριά είναι τσατσάρα και από την άλλη έχει μυτερή άκρη) και ξεκίνησε μια χωρίστρα από το κέντρο προς τη μια πλευρά, έπειτα προς την άλλη πλευρά και πήγα έτσι μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. Έπειτα, χρησιμοποιήσα την λακ Kérastase Laque Couture και μια βούρτσα Mason Pearson για να λειάνω όλα τα μαλλιά και να κρατήσω ξεκάθαρη τη χωρίστρα. Με ένα λαστιχάκι έπιασα ένα χαμηλό bun αφήνοντας επίτηδες κάποια μαλλιά να πετάνε ανέμελα. Τέλος, άπλωσα στο μπροστινό μέρος το λαδάκι Kérastase Elixir Ultime για έντονη λάμψη”.


Read More

And More