Ο οίκος Rodarte απογείωσε τα σγουρά μαλλιά στο τελευταίο show του!

Ο οίκος Rodarte απογείωσε τα σγουρά μαλλιά στο τελευταίο show του! | tlife.gr

Για πολλά χρόνια τα ίσια μαλλιά ήταν το κέντρο της προσοχής. Και μετά ήρθε η τάση του individuality και πολλές γυναίκες αποφάσισαν να βάλουν την πρέσα στην άκρη. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε και το γεγονός ότι οι γυναίκες που είχαν σγουρά μαλλιά ήταν πολλές περισσότερες από όσες είχαν ίσια.

Αν είσαι μια από αυτές ελπίζω να έχεις βάλει στην άκρη την ισιωτική σου! Αν όχι, ο οίκος Rodarte θα σε πείσει να το κάνεις! Στο χθεσινό show για το φθινόπωρο του 2019 οίκος έκανε μνεία στις σγουρομάλλες όλου του κόσμου, ενώ η hair stylist έντυσε τα μαλλιά των μοντέλων και με όλα αυτά τα bridal pieces των 80’s!

Πηγή έμπνευσής της γι’αυτά τα μαλλιά ήταν η Jerry Hall και μια πολύ συγκεκριμένη κίνηση/στιγμή: εκείνη που βάζεις τα μαλλιά σου πίσω από το αυτί: «Αυτή η κίνηση είναι ολόκληρη συμπεριφορά! Είναι sexy!», είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο allure.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, κι εδώ είχαμε γενναίες δόσεις από 70’s vibes με τον Έλληνα James Kalliardos να περιγράφει το look ως «νέο, φρέσκο, τέλειο»!

Αν θες την γνώμη μου, τα σγουρά μαλλιά είναι α) πράγματι πιο sexy β) πολύ ενδιαφέροντα από τα ίσια (sorry girls!). Πώς το ξέρω; Έχω γεννηθεί με ολόισια μαλλιά αλλά την εβδομάδα που τα έκανα σγουρά είχα τόση αυτοπεποίθηση όση ποτέ άλλοτε! Διάβασε περισσότερα εδώ!

READ more