Οι 5 πιο hot τάσεις αποκλειστικά από τον Γρηγόρη Πυρπύλη!

Είναι ο επίσημος make up artist της Maybelline New York για την Ελλάδα και ένας από τους αγαπημένους των beauty editors. Ο λόγος (φυσικά!) για τον Γρηγόρη Πυρπύλη, ο οποίος λίγο πριν επέστρεψε από τα ανοιξιάτικα fashion shows της Νέας Υόρκης, γεμάτος νέες ιδέες, προτάσεις και beauty ερεθίσματα για το μακιγιάζ της επόμενης σεζόν.

Ποιες είναι οι πιο hot τάσεις της ερχόμενης σεζόν; Ποιο μακιγιάζ μπορούμε να υιοθετήσουμε τώρα; Είναι τα καυτά, φλογερά χείλη πράγματι το αγαπημένο look; Ο Γηργόρης μας (διττής σημασίας) ανοίγει τα beauty χαρτιά του και μας συστήνει σε ό,τι πιο νέο. Και το μαθαίνεις πρώτη εδώ, αποκλειστικά στο TLIFE!

-Ποιες είναι οι 5 πιο hot τάσεις για την ερχόμενη άνοιξη;

Οι κυρίαρχες τάσεις από αυτά που είδα στα μέχρι τώρα fashion shows είναι τα έντονα ανδρικά φρύδια (όχι, όμως, τα υπερβολικά!) τα οποία είναι πολύ ωραία σχεδιασμένα και χτενισμένα, τα έντονα χείλη σε πολύ φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις όπως το εντυπωσιακό κόκκινο, το εκτυφλωτικό πορτοκαλί σε glossy και κρεμώδη υφή, τα πάρα πολύ έντονα και δυνατά μάτια σε πολλές αποχρώσεις από την καραμέλα και το bronze μέχρι τις πολύ ψυχρές του πάγου, το ηλιοκαμένο στοιχείο στην επιδερμίδα (κυρίως με bronzers σε μορφή πούδρας. Ματ και όχι shiny) και τέλος οι πολύ έντονες γυαλάδες στα κόκκαλα του προσώπου. Οι τελευταίες δημιουργούν ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα μιας επιδερμίδας με full ενυδάτωση!

-Ποιο από τα μακιγιάζ που είδες στα backstages των shows ξεχώρισες;

Μου άρεσε πολύ το μακιγιάζ στο show DKNY αλλά και Vivienne Tam.

Eδώ βλέπουμε το μακιγιάζ DKNY

Kι εδώ το μακιγιάζ του οίκου Vivienne Tam

– Ποια από αυτές τις τάσεις μπορούμε να προσαρμόσουμε στα φθινοπωρινά δεδομένα για να είμαστε μπροστά από τη μόδα;

Ιδανική τάση για να εφαρμοστεί από τώρα είναι τα έντονα χείλη σε αποχρώσεις του κόκκινου της φράουλας, του βατόμουρου, του κόκκινου κρασιού. Εν ολίγοις, από πολύ φωτεινά και φλογερά κόκκινα έως βαθειά και σκοτεινά!

Read More

And More