Τα beauty looks από την εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη που δεν θέλεις να χάσεις!

Αν θέλεις να ξέρεις τι είναι hot αυτή την στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς, ή σωστότερα, τι ΘΑ ΕΙΝΑΙ hot, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην εβδομάδα μόδας της επόμενης σεζόν (aka spring/summer 2020) η οποία ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη για να παραδώσει την σκυτάλη τις επόμενες μέρες στις επόμενες μητροπόλεις.

Κοιτώντας τις πασαρέλες το πιο γρήγορο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι ήρθε το τέλος των minimal beauty looks, κυρίως χάρη του Euphoria, της σειράς που προβάλλεται μέσα από το HBO. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας so-far-so-good beauty looks, minimal και όχι τόσο minimal, για να εμπνευστείς.

PS: θα τα δεις να υιοθετούνται σε έναν χρόνο από τώρα αλλά δεν σε εμποδίζει τίποτα να είσαι η πρώτη που θα μυηθείς στα νέα trends.

Kyle & Shahida

Οι εντάσεις στο χρώμα των ματιών ήταν το βασικό χαρακτηριστικό των περισσότερων shows στην Νέα Υόρκη. Για να το πετύχεις, επένδυσε σε ένα αρκετά έντονο- αρκετά πλούσιο χρώμα το οποίο να δανείζεται κάτι από λεπτομέρεια του ρούχου που θα επιλέξεις.

Jason Wu

Στον Jason Wu είδαμε μάτια αρκετά πιο έντονα μακιγιαρισμένα σε σχέση με την υπόλοιπη επιδερμίδα ενώ η σκιά απλώνονταν και μέχρι ψηλά στα ζυγωματικά με μια 90’s διάθεση.

Prabal Gurung

Ο Prabal Gurung αντιστάθηκε σθεναρά στις εντάσεις στο μακιγιάζ και κινήθηκε με γνώμονα την πολύ όμορφη, clean επιδερμίδα ενώ τα μαλλιά ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω και με μια διάθεση wet look.

Tommy Hilfiger

Από το show του Tommy Hilfiger θα κλέψουμε οπωσδήποτε ιδέες για το επόμενό μας μανικιούρ (είδαμε νύχια μακριά, μπορντώ και πολύ glossy) ενώ μας άρεσε και το smudged makeup με το καφέ και το μαύρο περιμετρικά του ματιού.

Elie Tahari

Λαμπερή, υγιής επιδερμίδα και ενυδατωμένα χείλη με γενναίες δόσεις lip balm. Αν θέλεις να δώσεις έμφαση κάπου, επικεντρώσου στα φρύδια!

Laurence & Chico

Οι Laurence Li και Chico Wang είναι γνωστοί για το γεγονός ότι μπορούν να μεταφέρουν στο catwalk κάθε εντυπωσιακό look. Στο φετινό τους show χρησιμοποίησαν τα ίδια Face Lace που χρησιμοποιήθηκαν και στο Euphoria.

Tadashi Shoji

Φουτουριστικό half up και έντονο ρουζ τοποθετημένο πολύ ψηλά στα ζυγωματικά.

Area

Κρύσταλλα swarovski τοποθετημένα στα νύχια από την nail artist Naomi Yasuda αλλά και κολλημένα περιμετρικά του ματιού.

 

Read More

And More