Τα μαλλιά στο couture show της Chanel ήταν από τα ωραιότερα που έχουμε δει!

Στο couture show του οίκου Chanel για την σεζόν Fall/Winter 2018-19 έγινε λίγο πολύ ότι γνωρίζαμε: αν θέλεις να δεις εντυπωσιακά μακιγιάζ και μαλλιά θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις πασαρέλες του. Και ο οίκος, για μια ακόμη φορά, δεν μας διέψευσε!

Μάλιστα, το χτένισμα που δημιούργησε ο Sam McKnight, τα rockabilly rolls ΄9οπως τα περιέγραψε, ήταν ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει!

To setting που εμπνεύστηκε ο Karl Lagerfeld είχε ένα ρομαντικό twist αφού μεταμόρφωσε το Grand Palais σε Bouquinistes (aka μικρά υπαίθρια βιβλιοπωλεία δίπλα από τον Σικουάνα) αλλά τα μαλλιά είχαν έναν glamour και punk αέρα. “Τα κορίτσια της Chanel αποκτούν ένα rock n roll ύφος με ponytail που είχαν πολύ όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και ήταν πολύ sleek στο πίσω μέρος”, είπε στην Vogue ο Sam McKnight.

Όσον αφορά την τεχνική, ο Sam MvcKnight ψέκασε τα μαλλιά με των μοντέλων με το spray μαλλιών Easy-Up Do (είναι από την δική του σειρά και το βρίσκεις στο net-a-porter) το μπροστινό μέρος των μαλλιών για να δώσει όγκο και έπειτα έκανε δύο pompadour που κατέληγαν ακριβώς ανάμεσα στα μάτια για να δώσουν ένα sexy αποτέλεσμα στο βλέμμα. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε από τον Tom Pecheux με ιριδίζουσες σκιές και ένταση στα φρύδια.

Σου άρεσε το look του couture show της Chanel όσο εμάς;

 

Read More

And More