Τα ρουζ της νέας σεζόν! Ποιες αποχρώσεις παίζουν, πώς τις φοράς!

Ξέρω πολλά κορίτσια που δεν έχουν αγοράσει ποτέ τους ρουζ. Άλλα πάλι χρησιμοποιούν απλώς μια tinted ενυδατική, έντονο κραγιόν, μάσκαρα και that’s it! Λοιπόν, αυτά τα κορίτσια θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά. Γιατί τη νέα σεζόν όποια δεν φοράει ρουζ είναι ή ανενημέρωτη ή out of fashion!

God bless the… blush!
Η τάση της νέας σεζόν θέλει την επιδερμίδα μας να είναι πεντακάθαρη, το ρουζ να ξεκινάει από τα μήλα και να σβήνει ψηλά στα ζυγωματικά και ελάχιστη ποσότητα να τοποθετείται και στο κόκαλο του φρυδιού.

Ποιες αποχρώσεις ρουζ παίζουν
Το Φθινόπωρο τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο είναι taupe, ροζ και ροδακινί. Το τελευταίο, μάλιστα, δεν μας προβληματίζει καθόλου, καθώς είναι ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα!

How to
Η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor και υπεύθυνη για πολλά looks που “περπάτησαν” στο catwalk, συμβουλεύει: “Το μυστικό μου για ένα τέλειο δέρμα είναι να εφαρμόζετε τη βάση του μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια να το αφαιρείτε από κάποια σημεία, όπως για παράδειγμα από τα ζυγωματικά, για ένα πιο φυσικό αλλά άψογο τελείωμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κρεμώδες ρουζ όπως το Miracle Touch Creamy Blush από την Max Factor. Περάστε το κάτω από τα μήλα και πάνω, προς τους κροτάφους, με κίνηση σε σχήμα C. Tέλος, μπορείτε να βάλετε στρώσεις χρώματος στα μάτια, διαλέγοντας είτε ένα απαλό, ονειρικό ροζ ή έναν πιο δραματικό τόνο”.

Δες εδώ τα νέα ρουζ! Από τα catwalks στα καταστήματα καλλυντικών
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες ένα προς ένα όλα τα νέα ρουζ αλλά και πως φορέθηκαν στα catwalks!

Read More

And More