Τάσεις φθινόπωρο 2016: πώς θα χτενίζουμε τα μαλλιά μας τη νέα σεζόν!

Νέα σεζόν σημαίνει πως όσο κι αν αγαπάμε τα beach waves ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε στην άκρη και να βρούμε τον έρωτα (έστω και πρόσκαιρο και όχι τόσο δυνατό όσο είναι οι κυματισμοί της θάλασσας!) σε ολοκαίνουρια hair looks. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά. Με άλλα λόγια: ξέρουμε πώς θα χτενίσεις τα μαλλιά σου αυτό το φθινόπωρο!

Vintage hair accessories

Πού το είδαμε: Marchesa, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Sonia Rykiel
Αν το καλοκαίρι φορούσες headbands και 90’s μπαντάνες, το φθινόπωρο οφείλεις να φοράς αξεσουάρ στα μαλλιά σου που θυμίζουν ρετρό κοσμήματα. Και το είδαμε ακόμη και στους πιο… sport οίκους όπως στον Tommy Hilfiger που μας έκανε να θέλουμε να κλέψουμε την τιάρα της Gigi Hadid!

Take some… knots!

Που το είδαμε: Tory Burch, Oscar de la Renta, Christian Dior, Derek Lam, Celine
Τα ponytails, ψηλά, μεγαλοπρεπή, εντυπωσιακά, έκαναν φέτος στην άκρη για λογαριασμό των πιο chic σινιόν. Είτε πρόχειρα πιασμένα, είτε πολύ sleek και στιλιζαρισμένα ακόμη και μέσα σε φιλέ, τα σινιόν είναι η τάση της σεζόν αρκεί να τα πιάνεις χαμηλά. Και αυτή είναι η μοναδική τους προϋπόθεση!

Κυματιστές φράντζες

Που το είδαμε: Stella McCartney, Salvatore Ferragamo, Prada
Oι ρετρό κυματισμοί που θυμίζουν ηρωίδες των 20’s επανήλθαν στο προσκήνιο και μάλιστα με τεράστια μαζικότητα. Η διαδικασία είναι απλή: πάρε μια πρέσα, κάνει κυματισμό στη φράντζα σου, βάλε προϊόν και ένα κλιπ για να σταθεροποιηθεί και έπειτα το βγάζεις.

The side effect!

Πού το είδαμε: Jason Wu, Marissa Webb, Proenza Schouler, Calvin Klein
H σύγχρονη γυναίκα είναι δυναμική, ανεξάρτητη, αυτάρκης. Το ίδιο οφείλουν να είναι και τα μαλλιά της! Και όσο κι αν σου φαίνεται αστείο υπάρχει μια δυναμική που σου προσδίδει η χωρίστρα στο πλάι. Κάνε το τεστ μπροστά από τον καθρέφτη σου πριν βιαστείς να επικρίνεις

To… tie for!

Πού το είδαμε: Suno, Kate Spade, DKNY
Ρομαντικά, πιο agressive, rock. Όποιο κι αν θες να είναι το αποτέλεσμα αυτό που οφείλεις να κάνεις ως ενημερωμένο κορίτσι είναι να πάρεις μια κορδέλα, κατά προτίμηση βελούδινγ, και να την τυλίξεις γύρω από τα μαλλιά σου με όποιο τρόπο. Είτε με φιόγκο, είτε αν θες να το πας πολλά sterp παραπέρα, κατά μήκος του lowtail σου!

Σγουρά μαλλιά; Φυσικά!

Που το είδαμε: Diane Von Furstenberg, Missoni, Zac Posen, Chloe
Η λογική στα catwalks αυτή τη σεζόν είναι αφού ο καθένας είναι διαφορετικός και ποτέ ένας δεν μοιάζει με τον άλλο, τότε γιατί να μην κάνουμε και διαφορετικά μαλλιά; Η τάση του individuality, λοιπόν, δηλαδή της διαφορετικότητας δεν δημιούργησε σγουρά μαλλιά αλλά αποκάλυψε τελικά πόσες είναι οι σγουρομάλλες εκεί έξω. Αν και τα δικά σου μαλλιά είναι σγουρά ανάδειξε την φυσικά υφή τους και μην τολμήσεις να πιάσεις σίδερο ισιώματος. Είναι, εξάλλου, τοοοοσο ξεπερασμένο!

Read More

And More