Θυμόμαστε όλα τα θρυλικά faux hawk που άφησαν ιστορία με αφορμή το couture show της Chanel

Λίγες ώρες πριν έγινε το couture show του οίκου Chanel το οποίο μας εξέπληξε ευχάριστα για μια ακόμη φορά. Και πέρα από τα υπέροχα ρούχα ο οίκος έκανε ουσιαστική πρόταση και στο hair styling! Πιο συγκεκριμένα, ο hair expert Damien Boissinot έπλεξε τα μαλλιά των μοντέλων με τρόπο ώστε να δημιουργεί αυτό το εφέ του faux hawk!

Πρόκειται για ένα rock chic και edgy χτένισμα που αρκετά χρόνια πριν είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αφού βλέπαμε την μια star μετά την άλλη να υιοθετεί χτενίσματα που δημιουργούσαν αυτό το εφέ της ψεύτικης μοϊκάνας. Και η αλήθεια είναι πως μετά από πολλά χρόνια όπου τα χτενίσματα τόσο στα catwalk όσο και στο κόκκινο χαλί ήταν effortless, η εκδοχή ενός πιο ολοκληρωμένου και στιλιζαρισμένου χτενίσματος που μαρτυρούσες προσπάθεια μας είχε λείψει πολύ!

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα faux hawk που έμειναν στην σύγχρονη beauty ιστορία!

Selena Gomez

To 2013 στα MTV Awards η Selena Gomez έκανε την εμφάνισή της με αυτή την μακριά πλεξίδα που της έδινε μια punk διάθεση. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό ώστε πολύ έσπευσαν να αντιγράφουν το look ενώ περιοδικά και site έδιναν beauty tips για να πετύχεις αυτό το look. Ένα βασικό μυστικό, λοιπόν, είναι να ψεκάσεις τις ρίζες των μαλλιών με dry shampo ώστε να δώσεις όγκο κι έπειτα να αρχίσεις να πλέκεις μια ανάποδη πλεξίδα. 

Miley Cyrus 

Η Miley Cyrus ήταν πάντα πολύ τολμηρή στις επιλογές της σε κουρέματα. Σήμερα έχει απογειώσει το mullet, λίγο πριν είχε μοϊκάνα ενώ το 2015 στο AmfAr Inspiration Gala μας είχε δείξει μια ακόμη ανατρεπτική και πολύ τολμηρή πρόταση: όγκος στο κέντρο του κεφαλιού, δύο πολύ ψιλές πλεξίδες δεξιά και αριστερά και γενναίες δόσεις κόκκινου glitter που έδιναν αέρα από κόκκινο χαλί.

Kristen Stewart

H Kristen Stewart έχει πειραματιστεί κατά καιρούς τόσο με την μοϊκάνα όσο και με την ψεύτικη μοϊκάνα. Ωστόσο, μια από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές που έχουμε δει σε εκείνη είναι το παραπάνω χτένισμα στο Φεστιβάλ των Καννών το 2018. Τα μαλλιά της ήταν κουρεμένα κοντά ενώ στα πλαϊνά γενναίες δόσεις από gel για wet look ενίσχυαν την αίσθηση ότι τα είχε ξυρίσει. 

Julianne Hough 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλεις στη ζωή σου αυτό το χτένισμα κι εδώ βλέπουμε την πιο θηλυκή εκδοχή του. Η Julianne Hough στα Golden Globes το 2013 ενίσχυσε τον όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και δημιούργησε πιο sleek αίσθηση στα πλαϊνά πιάνοντας μικρά twists και σταθεροποιώντας τα με τσιμπιδάκια. Παρακάτω το ίδιο χτένισμα από άλλη οπτική και με άλλο φόρεμα στο after party των Golden Globes. 

January Jones

To 2013 το θέμα του Met Gala ήταν PUNK: Chaos to Couture. Επομένως, ήταν κάπως αναμενόμενο να δούμε στο συγκεκριμένο red carpet event πολλά συγκεντρωμένα faux hawk χτενίσματα. Ένα από τα αγαπημένα μας και αυτό της January Jones η οποία το απογείωσε με το αντίστοιχο edgy μακιγιάζ. 

Jennifer Morrison 

Το χτένισμα της Jennifer Morrison στο ίδιο event είναι πολύ κοντά με αυτό που είδαμε λίγες ώρες πριν στο couture show του οίκου Chanel με την διαφορά ότι το μήκος της ανάποδης πλεξίδας ήταν μαζεμένο. 

Sarah Jessica Parker 

Last but not least, μια από τις πιο iconic εμφανίσεις με αυτό το χτένισμα ήταν αυτή της Sarah Jessica Parker στο Met Gala εκείνης της χρονιάς. Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτό το θεαματικό hair accessory!

Read More

And More