TRESemmé: το brand που ήρθε από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για να σου δώσει υπέροχα μαλλιά!

Υπάρχει ένα brand μαλλιών που υπάρχει στις βαλίτσες κάθε επαγγελματία hair stylist που δημιούργησε υπέροχα μαλλιά στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Το πολύ καλό νέο είναι ότι αυτό το brand μπορεί να μπορείς πλέον να το αποκτήσεις κι εσύ!

Ο λόγος για το TRESemmé, τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling επαγγελματικών προδιαγραφών, που ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που δείχνουν τα μαλλιά σου και να σου δώσει όχι μόνο τα πιο stylish hair looks όπως αυτά που βλέπεις στα shows των μεγαλύτερων οίκων στον κόσμο αλλά και υγεία, λάμψη και φροντίδα!

TRESemmé: απόκτησε μαλλιά που σου δίνουν αυτοπεποίθηση!

Όλοι ξέρουμε ότι τα όμορφα μαλλιά μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Θυμήσου, για παράδειγμα, όλες εκείνες τις φορές που είχες κακή διάθεση γιατί είχες μια… bad hair day! Με τα προϊόντα από το TRESemmé αυτό δεν θα ξανασυμβεί! Και όχι μόνο αυτό! Το TRESemmé είναι εδώ για να σε προετοιμάσει να βγεις στο προσκήνιο! Άλλωστε στην καρδιά του TRESemmé βρίσκεται η ιδρύτρια του, Edna L. Emme, μια επιχειρηματίας που έσπασε τους κανόνες, άδραξε τις ευκαιρίες και πέτυχε τους στόχους της. Πιστό σε αυτή τη φιλοσοφία, το TRESemmé συνεχίζει να εμψυχώνει τις σύγχρονες γυναίκες, ώστε να προχωρούν συνεχώς μπροστά και να αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση.

Εδώ θα βρεις δεκάδες προϊόντα περιποίησης και styling που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Μερικά από τα αγαπημένα μας είναι…

 

Η μάσκα μαλλιών Deep Smoothing Mask από τη σειρά Keratin Shine με Κερατίνη και έλαιο Marula για απαλά και λεία μαλλιά! Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, τα προϊόντα της σειράς Keratin Shine σου χαρίζουν 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα, για μαλλιά μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση. Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν και conditioner, λάδι μαλλιών αλλά και μάσκα μαλλιών για απαλά και λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν. Τα αγαπάμε όλα αλλά η μάσκα και το έλαιο είναι must try στη λίστα σου!

 

 

Λακ Extra Hold & Freeze Hold για δυνατό και πολύ δυνατό κράτημα. Τίποτα δεν θα χαλάσει το hair look με αυτές τις δύο λακ αφού η σύνθεση τους σου εξασφαλίζει αντοχή από την υγρασία και έλεγχο των φριζαρισμένων μαλλιών για 24 ώρες. Επίλεξε τη λακ Extra Hold για δυνατό κράτημα και την Freeze Hold για πολύ δυνατό κράτημα και κέρδισε τα βλέμματα. Φυσικά και οι δύο στεγνώνουν γρήγορα ενώ αφαιρούνται εύκολα με το χτένισμα!

Από την Νέα Υόρκη στην Ελλάδα

To TRESemmé, το brand που γεννήθηκε στην καρδιά της Νέας Υόρκης, της μητρόπολης της μόδας, δεν θα γινόταν να λείπει από την AXDW χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό styling στο show του οίκου Parthenis. Βεβαίως, όλα αυτά τα προϊόντα είναι πλέον στην διάθεσή σου, την πιο κατάλληλη μάλιστα στιγμή, για να απογειώσεις τα γιορτινά σου looks και όχι μόνο!

 

 

 

Read More

And More