Τρία αντηλιακά που η beauty editor ξεχώρισε για εσένα (και για εκείνη!) αυτό το καλοκαίρι

Μας πήρε πολλά χρόνια να μάθουμε πως δεν βγαίνουμε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό. Και τώρα που το μάθαμε, υπάρχει το εξής task: το να βρεις το αντηλιακό που ταιριάζει ακριβώς στις δικές σου ανάγκες και είναι όπως το έχεις ονειρευτεί: να μην αφήνει λιπαρότητα όταν θέλεις να το φοράς και εντός πόλης και να κάνεις skip το makeup σου, να μην κινδυνεύεις να ξυπνήσεις με πανάδες επειδή πέρασες ένα Σαββατοκύριακο κάνοντας camping (story of my life), να μην κολλάει στο σώμα σου και να είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή όταν δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω να σου απλώσει το αντηλιακό στην πλάτη.

Και όλα αυτά δεν είναι ιστορίες και σενάρια που βγάζω από το μυαλό μου. Όλα αυτά είναι συζητήσεις που κάνω με τις φίλες μου σε αυτά τα camping και πρέπει να τους δώσω απαντήσεις! Κι επειδή αυτές οι απαντήσεις αφορούν την τεράστια κοριτσοπαρέα που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια κι εμείς εδώ, σκέφτηκα να κάνω αυτό το άρθρο: Τρία αντηλιακά που ξεχώρισα για εσένα και για εμένα φέτος το καλοκαίρι. Τρία αντηλιακά που καλύπτουν κάθε ανάγκη!

Έχω: Κανονική/ λιπαρή επιδερμίδα

Θέλω: Ένα αντηλιακό που μπορώ να φοράω και εντός πόλης αντί για makeup. Ένα αντηλιακό που να μην αφήνει καθόλου βαριά αίσθηση ή που να με κάνει να γυαλίζω κατά την διάρκεια της ημέρας

Το αντηλιακό μου: Σημείωσε πως το Photoderm Nude Touch SPF50+ είναι αυτό το αντηλιακό που ψάχνεις καθώς και ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα σε ότι έχει να κάνει με αντηλιακά αυτής της χρονιάς. Στηρίζεται στην τεχνολογία liquid to powder που στην πράξη αυτό σημαίνει ότι στεγνώνει απόλυτα και αφήνει στο δέρμα το ιδανικό ματ αποτέλεσμα και μια τέλεια ομοιοχρωμία. Επίσης, περιέχει σαλικυλικό οξύ που προστατεύει διπλά και λειαίνει το δέρμα. Σημαντικό tip: ανακίνησε καλά πριν τη χρήση μέχρι να ακούσεις τα μεταλλικά μπιλάκια στη συσκευασία.

 

Έχω: Επιδερμίδα που έχει την τάση να εμφανίζει πανάδες

Θέλω: Ένα αντηλιακό που να με κάνει να νιώθω ασφάλεια χωρίς, όμως, να αφήνει λιπαρότητα. Γενικά, δεν θέλω να αισθάνομαι ότι φοράω κάτι στο πρόσωπό μου! Επίσης, έχω διαβάσει ότι η βιταμίνη C βοηθά γενικά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των πανάδων και θα ήθελα να δοκιμάσω ένα τέτοιο προϊόν αν υπάρχει.

Το αντηλιακό μου: Το Photoderm Spot Age SPF50+ είναι το αντηλιακό που ζητάς αφού προσφέρει προστασία για το δέρμα με σημάδια από τον ήλιο, καφέ κηλίδες και με ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: αν κάνεις laser αποτρίχωσης όλο τον χρόνο αυτό είναι το αντηλιακό που πρέπει να αποκτήσεις. Επίσης, περιέχει βιταμίνες C και Ε που βοηθούν στην πανάδες και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Με άλλα λόγια: όσο κι αν επιτίθεται το περιβάλλον, το δέρμα σου παραμένει προστατευμένο.

Έχω: κανονική/ ευαίσθητη επιδερμίδα

Θέλω: Ένα αντηλιακό που να με προστατεύει. Επίσης, είμαι πολύ πρακτική. Με ενδιαφέρει να μπορώ να το χρησιμοποιώ εύκολα αφενός, και αφετέρου να μην κουβαλάω πολλά και διαφορετικά μαζί μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που ενδείκνυται και για το σώμα και για το πρόσωπο και… για το αγόρι μου!

Το αντηλιακό μου: Το Photoderm Brume Solaire SPF50+ είναι σε μορφή spray που το κάνει πάρα πολύ εύχρηστο. Είναι και για το πρόσωπο και για το σώμα αλλά στην πρώτη περίπτωση πρέπει να το ψεκάσεις ανάμεσα στις παλάμες σου και να το απλώσεις όπως θα έκανες με μια κρέμα. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, για τους άντρες και τις περιοχές με τριχοφυΐα. Και το πιο σημαντικό: η ευρεσιτεχνία Cellular Bioprotection ™ ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει τα κύτταρα και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος!

Οι συζητήσεις μας περί ιδανικού αντηλιακού μόλις ολοκληρώθηκαν. Ας θέσουμε το επόμενο θέμα: εσύ που θα πας φέτος διακοπές, μαζί με το τέλειο Bioderma αντηλιακό σου;

 

Read More

And More