Τρία πράγματα που η beauty editor θα αγοράσει αυτή την εβδομάδα!

Ακόμη κι αν μπαίνεις σπάνια σε αυτήν εδώ τη στήλη (πράγμα… εξίσου σπάνιο!) θα έχεις διαπιστώσει ότι είμαι μια beauty editor με αδυναμίες τις οποίες και εκφράζω ξεκάθαρα: ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα που φτάνουν καθημερινά στο γραφείο κάποια καταλήγουν στα ντουλάπια του beauty και κάποια λίγα στο boudoir του σπιτιού μου. Κριτήρια για αυτά τα λίγα είναι η υφή, η μυρωδιά, το brand και το ταίριασμα του προϊόντος με την επιδερμίδα μου (ναι, ναι! Χημεία δεν υπάρχει μονάχα ανάμεσα στους ανθρώπους. Σωστά;).

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν ένα χρόνο πριν όταν στο γραφείο έφτασε ένα κουτί The Body Shop με την σειρά Vanilla Pumpkin την οποία ανακάλυπτα για πρώτη- πρώτη φορά.

Παρένθεση: επίσης, όποιος με ξέρει καλά ξέρει ότι έχω αδυναμία στα body butter The Body Shop και είμαι σχεδόν εμμονική με την καρύδα την οποία φοράω αφειδώς, ειδικά τα καλοκαίρια!

Πέρυσι, λοιπόν, ανακάλυψα την αντίστοιχη εμμονή μου για το χειμώνα στην σειρά Vanilla Pumpkin: μια yummy- yummy μυρωδιά που γίνεται ένα με το σώμα σου και είναι τόσο υπέροχη που το αντιλαμβάνεσαι από το πρώτο, δεύτερο, τρίτο κομπλιμέντο που θα πάρεις για το πόσο όμορφα μυρίζεις!

Ωστόσο, αυτή η σειρά ήταν συλλεκτική και προτού προλάβω καλά- καλά να εφοδιάσω τα ντουλάπια μου για τις δύσκολες μέρες που θα έρχονταν, η σειρά εξαντλήθηκε. Το huge νέο είναι ότι αυτές τις μέρες η σειρά Vanilla Pumpkin επανακυκλοφορεί με την ίδια υπέροχη μυρωδιά, την ίδια ακριβώς υφή αλλά με ανανεομένο packaging! Οι limited edition συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της φθινοπωρινής φύσης και ταυτόχρονα τιμούν την παραδοσιακή τέχνη και το περίτεχνο μακιγιάζ που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Día de los Muertos που γιορτάζεται σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική. Επίσης, εκτός από την Día de los Muertos η συλλογή αντλεί την έμπνευσή της από το Halloween και το Thanksgiving που γιορτάζεταια αυτή τη στιγμή στην Αμερική.

Vanilla Pumpkin: ανακάλυψε την ολοκληρωμένη συλλογή!

Η ολοκληρωμένη συλλογή αποτελείται από τρία προϊόντα τα οποία, όπως σου είπα, ξεχωρίζουν για την ξεσηκωτική μυρωδιά τους. Και τα τρία είναι εμπλουτισμένα με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου. Η συλλογή αποτελείται από:

Το Vanilla Pumpkin Body Butter (200ml/€15.00) που αφήνει την επιδερμίδα super απαλή ενώ στεγνώνει γρήγορα ώστε να μην περιμένεις με τις ώρες για να ντυθείς.

Το Vanilla Pumpkin Shower Gel (250ml/€7.00), ένα κρεμώδες αφρόλουτρο με μια υπέροχη γλυκιά και ζεστή μυρωδιά που σου φτιάχνει την διάθεση κάθε πρωινό του φθινοπώρου.

Η Vanilla Pumpkin Hand Cream (30ml/€5.00), ελαφρία και 100% vegan κρέμα χεριών με τέλειο packaging που έχω πάντα μαζί!

Last but not least: η σειρά αυτή βοηθάει τις γυναίκες στην βόρεια Γκάνα αφού από εκεί προέρχεται το βούτυρο καριτέ το οποίο υπάρχει ως συστατικό στο body butter και στην hand cream κι εγώ μόλις βρήκα το τέλειο άλλοθι για να επενδύσω όχι σε ένα αλλά σε όλα αυτά επί δύο! Ή και… επί τρία!

Θα την βρείτε στα καταστήματα της The Body Shop σε όλη την Ελλάδα και στο www.thebodyshop.gr.

 

Read More

And More