Uma Thurman! Έχουμε αποκλειστικά infos για το πώς έγινε αυτό το χτένισμα (κατευθείαν από τις Κάννες)!

Εδώ και κάμποσες μέρες (πολλές… κάμποσες!) η καρδιά της ομορφιάς χτυπά στις Κάννες. Και αν θες να πάρεις πολλές, πολλές ιδέες για το πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και τι μακιγιάζ να επιλέξεις θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί εκεί!

Προχθές το βράδυ, λοιπόν, έγινε το πάρτυ της Chopard και καλεσμένη ήταν η Uma Thurman της οποίας τα μαλλιά μας άρεσαν πολύ γιατί α) έδειχναν πολύ λαμπερά και υγιή και β) το χτένισμά της ήταν πραγματικά εύκολο να το πετύχει η καθεμία από εμάς μόνη της!

Κι επειδή έχουμε τις πηγές μας παντού, να μερικές αποκλειστικές μπιουτοπληροφορίες που έχουμε εμείς εδώ!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/21_5/umathurman.jpg

Το χτένισμα έγινε από τον hair stylist John Nollet με προϊόντα Moroccanoil. Ο Nollet δημιούργησε ένα όμορφο και κομψό χτένισμα σχεδιασμένο ώστε να ενισχύσει τη φυσική μαγευτική ομορφιά της Uma Thurman. Το look ήταν ίσιο και απέριττο, με ασύμμετρη κίνηση που αναδείκνυε τη φωτεινή και λαμπερή υφή των μαλλιών της Uma Thurman.

Πώς να αποκτήσεις το Look:
– Ξεκίνησε εφαρμόζοντας Moroccanoil Volumizing Mousse από τις ρίζες μέχρι τις άκρες σε βρεγμένα μαλλιά

– Στη συνέχεια, στέγνωσε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα και ίσιωσε μέχρι τις άκρες χρησιμοποιώντας ένα ισιωτικό μαλλιών.

– Σχημάτισε ένα ασύμμετρο μέρος στην κορυφή του κεφαλιού, όχι απαραίτητα στο κέντρο. Πάρε μία μικρή τούφα μαλλιών από την αριστερή πλευρά του προσώπου και στριφογύρισε την προς τα πίσω και αριστερά, στερεώνοντας με ένα τσιμπιδάκι.

– Ολοκλήρωσε το look, χρησιμοποιώντας Moroccanoil Hydrating Styling Cream στις άκρες των μαλλιών σου για επιπλέον ενυδάτωση και ένα υγιές φινίρισμα. Ψέκασε με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για ελαστικό κράτημα και λάμψη που διαρκεί.

Read More

And More