Βαρέθηκες να βάφεις τα φρύδια σου καθημερινά αλλά φοβάσαι το tattoo; Δες αυτό το προϊόν από την Κορέα!

Στο έχω πει 1000 φορές και αυτή είναι η 1001: η Κορέα είναι ο ηγέτης στον κόσμο της ομορφιάς και αν θες να δεις ποιο είναι το επόμενο trend θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά εκεί. Επίσης, αν σου λείπει κάτι από το νεσεσέρ σου και δεν το έχεις βρει στην αγορά θα πρέπει επίσης να ρίξεις μια ματιά εκεί!

Ας πούμε, σε σχέση με τα φρύδια μας εδώ στην Ελλάδα οι επιλογές μας είναι δύο:
Επιλογή νο 1: τα βάφουμε καθημερινά με μολύβια, σκιές και άλλα προϊόντα που μπορείς να τσεκάρεις εδώ.
Επιλογή νο 2: μπορούμε να κάνουμε μόνιμο tattoo.

Αν όμως έχει βαρεθεί να βάφεις τα φρύδια σου καθημερινά αλλά φοβάσαι να κάνεις και κάτι μόνιμο, στην Κορέα έχουν ανακαλύψει τα eyebrow stains, δύο μαρκαδόρους φρυδιών με διάρκεια μια περίπου εβδομάδα!

Το πρώτο είναι το Tint My Brows Gel που κοστίζει $8.10 και μπορείς να το παραγγείλεις από το amazon.

Το concept είναι το φοράς ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου και την φορά της τρίχας, το αφήνεις για καναδυό ώρες και ξεφλουδίζεις, δηλαδή αυτό που μπορείς να δεις παρακάτω…

Και παρακάτω όπως δείχνει σε ολόκληρο το πρόσωπο (photo από Popsugar)…

Βήμα 1

Βήμα 2

Βήμα 3

Το δεύτερο best seller προϊόν που εδώ και λίγο διάστημα που έχει λανσαριστεί έχει περισσότερο από ένα εκατομμύριο πωλήσεις είναι το Clio Kill Brow Tinted Tattoo που το βρίσκεις στο Soko Glam, κοστίζει $20 και είναι κάτι σαν… self tan. Ζωγραφίζεις τα φρύδια σου, κοιμάσαι και το επόμενο πρωί το χρώμα έχει ποτίσει και έχεις το σχήμα που θες.

Προσοχή! Προσοχή! Η παγίδα που ενέχει αυτό το προϊόν είναι ότι όπως και με το self tan έτσι και με αυτό το αποτέλεσμα εξαρτάται από το αν θα το απλώσεις εσύ σωστά! Αν ναι, θα έχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών για μια εβδομάδα! Αν όχι, θα πρέπει να τα υποστείς επίσης για μια εβδομάδα. Your choice!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Έχουμε poll παρακάτω γιατί πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη μου!

Read More

And More