Victoria Beckham: τι είπε για τις ρυτίδες της στο βρετανικό Glamour!

Αν οι 1566 λόγοι δεν σου είναι αρκετοί για να λατρέψεις την Victoria Beckham, ιδού ένας ακόμη: η Posh δεν θέλει να την ρετουσάρουν!

Η ίδια, που πλέον είναι και ιδιοκτήτρια ενός beauty brand, του Victoria Beckham Beauty, έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό Glamour στην οποία μεταξύ άλλων είπε πώς νιώθει για τις ρυτίδες της.

“Υπάρχει κάτι που απελευθερωτικό στο να ξέρεις ποια ακριβώς είσαι στα 45 σου! Σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, να νιώθεις πως έχεις κάτι να πεις” είπε ενώ πρόσθεσε πως το γεγονός ότι δουλεύει στον κόσμο της ομορφιάς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό και πως ελπίζει να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο να αποδεχθούν τον εαυτό τους. “Θέλω να πω σε όλους πως πρέπει να νιώθουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Να φροντίζουν αυτό που έχουν. Ναι, εμείς- κι εγώ- έχουμε ρυτίδες και αυτό είναι ΟΚ!”, είπε στην συνέντευξή της.

Αλλή η Posh δεν είναι μόνο λόγια! Για να αποδείξει ότι εννοεί κάθε της λέξη απέφυγε το ρετούς στην νέα της καμπάνια. “Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει να δει εικόνες που είναι αληθινές. Όταν βλέπαμε τις φωτογραφίες της καμπάνιας αποφασίσαμε να μην κάνουμε τις εικόνες να δείχνουν αψεγάδιαστες και να μην τις ρετουσάρουμε υπερβολικά. Το θέμα είναι να έχουμε την καλύτερη εκδοχή του αληθινού δέρματος που ήδη έχουμε!”.

Go, girl! Go!

 

Read More

And More