Video! Ο Justin Bieber κάνει μακιγιάζ στην Hailey και είναι… πραγματικά πολύ καλός!

Εδώ και λίγο καιρό οι Biebers μας κρατάνε παρέα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Μέσα στην καραντίνα ξεκίνησαν αυτά τα mini επεισόδια “The Biebers on Watch” και ήδη από τα πέντε πρώτα επεισόδια μας έχουν τροφοδοτήσει με πολύ υλικό!

Στο πέμπτο και πιο πρόσφατο επεισόδιο ο Justin Bieber αναλαμβάνει να κάνει μακιγιάζ στην σύζυγό του και από τα πρώτα λεπτά του βίντεο ανακαλύπτουμε δύο πράγματα: α) ο Justin Bieber είναι αριστερόχειρας και β) ο Justin Bieber έχει εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ με δεδομένο, μάλιστα, ότι δεν έχει κάνει ποτέ μακιγιάζ στην ζωή του!

Με την καθοδήγηση, βεβαίως, και της συζύγου του, ο ίδιος ακολουθεί όλα τα βήματα σωστά και το μοναδικό λάθος που κάνει είναι όταν απλώνει μάσκαρα να μουντζουρώσει τα βλέφαρά της (αλλά στ’ αλήθεια, δεν είναι κάτι που όλες κάνουμε έτσι κι αλλιώς;). Στο σημείο αυτό αποδεικνύεται… διπλά έξυπνος αφού μουντζουρώνει τη μάσκαρα δημιουργώντας ένα smokey eye makeup. Τέλος, όταν φτάνει στο κραγιόν λέει αστειευόμενος: “Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους άντρες από τα αγόρια! Έτσι το κάνουμε, λοιπόν!”.

Πάτησε play για να… απολαύσεις όλο το βίντεο παρακάτω!

 

Read More

And More