Χρειάζεσαι αυτή τη σειρά αν οι καφέ κηλίδες και η θαμπή όψη είναι αυτά που σε απασχολούν!

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα και μόνο task που απασχολεί τις γυναίκες αυτή την περίοδο, αυτό θα ήταν οι καφέ κηλίδες και αμέσως μετά η θαμπή όψη. Το φθινόπωρο στο πρόσωπό μας αποτυπώνεται η αντιστρόφως ανάλογη εικόνα από αυτή του καλοκαιριού και ναι, μπορείς να κάνεις double check στις φωτό που τράβηξες όλους τους προηγούμενους μήνες!

Η συσσωρευτική έκθεση στον ήλιο είχε ως αποτέλεσμα ναι μεν να αποκτήσεις εκείνο το τέλειο μαύρισμα που ήθελες αλλά και εκείνες τις καφέ κηλίδες τις οποίες δεν ζήτησες ποτέ! Βλέπεις, όταν εκτίθεσαι στον ήλιο γίνεται υπερπαραγωγή μελανίνης η οποία οδηγεί σε δεύτερο χρόνο σε αυτό που βλέπεις τώρα μπροστά από τον καθρέφτη σου. ‘Οσο για την θαμπή όψη, το τέλος του καλοκαιριού και η επιστροφή στην πόλη αρκούν!

Well, well! Για το καλοκαίρι που τελείωσε δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Για την θαμπή όψη της επιδερμίδας σου και τις καφέ κηλίδες ξέρω ακριβώς τι χρειάζεσαι!

Pigmentbio της Bioderma: χρειάζεσαι αυτή τη σειρά στη ζωή σου!

Προτού η Bioderma έρθει στην Ελλάδα, ήταν το brand που αγόραζα συστηματικά από τα γαλλικά φαρμακεία όποτε βρισκόμουν στο Παρίσι (εδώ μπορείς να διαβάσεις την σύντομη ιστορία της γνωριμίας μας). Ευτυχώς, εδώ και χρόνια το brand που αγαπούν οι Γαλλίδες έχει έρθει στην Ελλάδα κι έτσι μπορώ να διακτινίζομαι ευκολότερα στο κοντινότερο φαρμακείο για να μαθαίνω οτιδήποτε νέο! Το τελευταίο (σ.σ. νέο) αφορά την σειρά Pigmentbio που είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα που έχει ανάγκη από λάμψη και θέλει να αντιμετωπίσει τις καφέ κηλίδες.

Η σειρά στηρίζεται στην τεχνολογία Lumireveal Technology η οποία στοχεύει στα τρία βιολογικά στάδια στα οποία οφείλεται η υπερμελάγχρωση, ένα από αυτά είναι να μειώνει την παραγωγή μελανίνης και μετέπειτα να αφαιρεί τα γεμάτα μελανίνη κύτταρα ενισχύοντας την δημιουργία νέων. Επιπλέον, στην σύνθεσή της σειράς θα βρεις βιταμίνη C (γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και την λευκαντική της δράση), η οποία συνδυάζεται τέλεια με την βιταμίνη Ε αλλά και βιταμίνη PP που συγκρατεί το νερό με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο plump από μέσα!

Pigmentbio της Bioderma: με ποια… σειρά!

Για να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη, η σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα εκ των οποίων το best seller είναι ο ορός C-Concentrate ή αλλιώς, η πιο… φρέσκια εκδοχή βιταμίνης C αφού την ενεργοποιείς η ίδια με την πρώτη εφαρμογή. Να σου υπενθυμίσω ότι η αποτελεσματικότητα της Vitamin C βελτιστοποιείται όταν είναι φρέσκια και ενεργή. Η Bioderma για να μας βοηθήσει να την εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο δημιούργησε μια ειδική συσκευασία ώστε να την ενεργοποιήσεις εσύ εύκολα.

Αφού, λοιπόν, πλύνεις το πρόσωπό σου με το Foaming Cream άπλωσε τον ορό και αμέσως μετά την κρέμα νυκτός Night Renewer η οποία αναδομεί και συσφίγγει το πρόσωπο ενώ η λεπτόρρευστη υφή του είναι ιδανική ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες.

Το πρωί, σε καθαρή επιδερμίδα χρησιμοποίησε την Pigmentbio Daily Care η οποία έχει SPF50+ κι έτσι λειτουργεί και ως κρέμα αλλά και ως αντηλιακή!

Τέσσερα βήματα, μια σειρά και μια κατεύθυνση: πιο λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από καφέ κηλίδες. Η Pigmentbio της Bioderma είναι εδώ και μπορείς να την αποκτήσεις από το κοντινότερο φαρμακείο!

 

Read More

And More