Χρειάζεσαι αυτή τη σειρά περιποίησης προσώπου αν έχεις κινητό! Και ποια δεν έχει!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια γνωρίζαμε ελάχιστα για την φωτογήρανση με αποτέλεσμα να γυρίζουμε κάτω από τον ήλιο ανενόχλητοι ή να καθόμαστε ακόμη και στην παραλία χωρίς αντηλιακό. Σήμερα, οι περισσότερες από εμάς δεν βγαίνουμε από το σπίτι αν δεν βάλουμε αντηλιακό.

Και την στιγμή που νομίζαμε ότι αντιμετωπίσαμε αυτή τη μορφή γήρανσης, έρχεται κάτι νέο: η γήρανση που προκαλείται από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι οθόνες των κινητών,  των υπολογιστών, της τηλεόρασης, ή αλλιώς από όλα εκείνα στα οποία είμαστε κολλημένοι καθημερινά για ώρες! Ο νέος εχθρός της επιδερμίδας μας, λοιπόν, λέγεται μπλε φως και είναι το πολύ έντονο φως που εκπέμπουν όλες αυτές οι οθόνες.

Πώς βλάπτει το μπλε φως την επιδερμίδα μας;

Όλο και περισσότερες έρευνες έρχονται να αποδείξουν ότι η μπλε τεχνολογία που εκπέμπουν οι οθόνες δημιουργεί οξειδωτικό στρες στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να της επιτίθενται οι ελεύθερες ρίζες που ξέρουμε πολύ καλά ότι οδηγούν στην πρόωρη γήρανση. Μάλιστα, έχει αποδειχτεί πως το blue light έχει την ικανότητα να διεισδύσει πιο βαθιά στην επιδερμίδα σε σχέση με τις ακτίνες UVA και UVB, φτάνοντας εκεί που δημιουργείται το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Το αποτέλεσμα; Ρυτίδες και χαλάρωση, καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες.

Δεν μπορείς να αφήσεις το κινητό αλλά μπορείς να αποκτήσεις αυτή τη σειρά!

Έχουμε υπέροχα νέα να μοιραστούμε μαζί σου! Η Diadermine γίνεται σύμμαχος της επιδερμίδας σου με μια νέα ολοκληρωμένη σειρά που προσφέρει προηγμένη προστασία από τους 3 σημαντικούς εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας: το μπλε φωςblue light), την αστική ρύπανση και τις βλαβερές UVA/UVB ακτινοβολίες. Κράτησε σημειώσεις: η σειρά λέγεται LIFT+ Smart Defense. Η προηγμένη φόρμουλά της συνδυάζει Hyaluron Actives που είναι γνωστά για την αποτελεσματική αντιγηραντική τους δράση, Detoxy Complex, ένα πανίσχυρο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες και ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα κατά του Blue Light, προστατεύοντας έτσι την επιδερμίδα από όλες τις σύγχρονες επιθέσεις που δέχεται και δρώντας   στοχευμένα ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά!

Τα τρία προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο μπάνιο σου και στη ρουτίνα σου για να δημιουργήσεις ένα προστατευτικό φιλμ κατά όλων αυτών των επιθέσεων είναι τα εξής: κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός και ορός ημέρας με SPF50 (ps: έτσι δεν βαραίνεις την επιδερμίδα σου με πολλά προϊόντα και μπορείς να κάνεις skip το αντηλιακό!). Άπλωσέ τα μετά τον καθαρισμό του προσώπου και μπορείς να μείνεις στο timeline σου όσο θες!

Beauty editor’s note: λατρεύω την υφή τους, και ειδικά του serum! Ότι πρέπει ακόμη και για την δική μου επιδερμίδα που δεν αντέχει πολλά προϊόντα!

Μπες τώρα στο www.defendyourskin.gr και ενημερώσου για την προστασία της επιδερμίδας σου #defendyourskin #diadermine

 

Read More

And More