Χρυσές Σφαίρες 2018: η πρωταγωνίστρια του Stranger Things είχε αυτή τη λεπτομέρεια στο χτένισμα!

Για όλους εμάς που βλέπουμε φανατικά Stranger Things, η Millie Bobby Brown είναι το κορίτσι που μας καθηλώνει. Εχμ, ακόμη κι αν έχεις δει μόνο ένα επεισόδιο του Stranger Things η Millie Bobby Brown αποτυπώνεται στη μνήμη σου για πάντα.

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τις Χρυσές Σφαίρες δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση: ήταν το ίδιο καθηλωτική και το beauty team της φρόντισε γι’αυτό!

Το χτένισμά της έγινε από την ταλαντούχα hair stylist Blake Erik και επρόκειτο για ένα σινιόν στην κορυφή του κεφαλιού με τρεις πλεξίδες στο πίσω μέρος που έκανε πολλούς να μιλήσουν για “κρυφά νοήματα” στο hairstyling της 13χρονης (Α, ΝΑΙ! 13ΧΡΟΝΗΣ!) ηθοποιού. Κάποιοι, λοιπόν, είπαν ότι το χτένισμά της σχηματίζει ένα “Μ” από το Milley ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν πως βλέπουν ένα ξεκάθαρο 11 (στο Stranger Things το όνομά της είναι Eleven).

Η hair stylist της, μίλησε στο Refinery29 και είπε πως δεν υπήρχε πρόθεση να δημιουργηθεί το 11 στο πίσω μέρος του κεφαλιού της αλλά ναι, μπορεί να καταλάβει γιατί όλοι το βλέπουν αφού είναι πράγματι εκεί!

Όσον αφορά το #hairinspo για το… #hairinspo, η έμπνευση ήρθε από το catwalk του οίκου Dior απο την σεζόν Spring/Summer 2017.

Και λίγη ακόμη ανάλυση για όλες εμάς τις fan του Stranger Things και αυτής της μικρής: το μακιγιάζ της ήταν επίσης εντυπωσιακό, έγινε από την Kelsey Deenihan και το έκανε χρησιμοποιώντας το Avon True Color Glimmersticks Eyeliner στην απόχρωση Blackest Black και την Avon True Color Wide Awake Mascara.

 

Για την ιστορία: η Millie Bobby Brown καθυστέρησε να φτάσει στο κόκκινο χαλί κι έτσι δεν έβγαλε φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της. Ίσως να καθυστέρησε γιατί αυτό το εντυπωσιακό hair styling πήρε λίγο παραπάνω χρόνο από όσο υπολόγιζαν. Ίσως πάλι να μην καθυστέρησε η ίδια καν, αλλά όπως έγραψαν οι fan της στο twitter, “μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ! Οι άλλοι πηγαίνουν νωρίτερα!”.

Read More

And More